Hvordan man vælger en Plænetraktor

September 2

Hvordan man vælger en Plænetraktor

En Plænetraktor er dybest set en slags ridning plæneklipper. Det behøver ikke at blive brugt på en stor Mark eller en gård. Det er en traktor, der kan bruges af boligejere, der har en stor gård eller en masse af fast ejendom til at opretholde. En Plænetraktor er nem at betjene fordi du kan ride den, stedet skubbe det, som du ville en konventionel plæneklipper. Se alle dine indstillinger, før du vælger den Plænetraktor, der er rigtige for dig.

Instruktioner

•Være meget opmærksom på prisen, når du vælger en Plænetraktor. Disse tunge maskiner kan blive meget dyrt. Ikke bryde banken købe din Plænetraktor. Hvis du shoppe rundt, bør du kunne finde en model, der passer til din prisklasse. Alle græsplæne traktorer, uanset hvad prisklasse, de er i, er bygget til at holde så længe de nødvendige rutinemæssig vedligeholdelse er udført.

•Kontrollér skår størrelse for Plænetraktor. Dette er bredden af græs, der kan skæres. Skår spænder normalt fra omkring 42 til 48 inches på plænen traktorer, men du kan finde større skår på nogle modeller. En simpel tommelfingerregel er, at jo større dæk, jo mindre tid du vil bruge klippe græs.

•Find ud af, hvad der sker med græsplæne udklip med græsplæne traktorer, som du ser på. Nogle vil indsamle dem for dig i en side taske, mens andre vil omfordele dem på din græsplæne som en naturlig gødskning barkflis. Sække kræver plæne klipning bortskaffelse i en form eller en anden, uanset om det er i en barkflis pile eller kastet ud i den regelmæssige papirkurven. Bioklip slåmaskiner distribuere udklip tilbage på græsset, så der er aldrig nogen besvær om hvad de skal gøre med de indsamlede græsplæne udklip.

•Sæt dem afslappet på Plænetraktor før du vælger det. Kontroller, at den føles behagelig. Nå for kontrollen og være sikker på de er alle tilgængelige, især styretoejets betjeningsindretning, bremserne og den nødsituation shut-off.

•Være opmærksomhed til den samlede størrelse af Plænetraktor. Disse maskiner kan få meget store, og du skal gemme det i et indendørs rum, såsom en garage eller kaste. Den gennemsnitlige Plænetraktor kræver en 4-af-6-fods opbevaringsplads, men mindre og større modeller kan findes.

Tips & advarsler

  • De nemmeste græsplæne traktorer at betjene og drive er dem med automatiske hydrostatiske transmissioner. Der er ingen gear, skiftende med disse typer; bare skubbe en pedal til at gå og stoppe.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com