Hvordan man vælger en pneumatisk sømpistol

April 19

Hvordan man vælger en pneumatisk sømpistol

At vælge en pneumatisk sømpistol kan ofte føles som en overvældende opgave, fordi der er mange funktioner og muligheder at vælge fra. Besøg hjem forbedring butikker og shopping online er mindre skræmmende når du leveres med informativ rådgivning. De følgende trin vil guide dig med at vælge en pneumatisk sømpistol til dine behov, baseret på projekttype, funktion, udløsningsmekanisme, søm dybde og størrelse og generel vedligeholdelse.

Instruktioner

•Indstil dit projekt. Baseret på opgavetypen, vælge, om en spole sømpistol eller en stick sømpistol bliver passende. En spole sømpistol kan kan holde flere negle og er meget manøvredygtig, men det er dyrere. En stick sømpistol er bedst til mindre opgaver og er meget billigere.

•Decide funktion af din sømpistol. Gulvbelægning trykluft klammepistoler er fremstillet til at nagle ned trægulve. Udfør trykluft klammepistoler er generelt bruges til negle møbler. Tagdækning trykluft klammepistoler er designet til at nagle ned helvedesild. Indramning trykluft klammepistoler bruges til at skubbe lange negle i tyk objekter. Nogle soempistol kan gøre mere end én funktion.

•Vælg din foretrukne udløsningsmekanisme. En klemme og release mekanisme distribuerer et søm på et tidspunkt og er normalt findes på høje ende professionel soempistol. En bule-brand mekanisme gør det muligt at presse på aftrækkeren og derefter bump området hvor du ønsker den nagle til at gå. En en-til-en udløsningsmekanisme vil drive et søm hver gang på aftrækkeren er klemt.

•Look for en pneumatisk sømpistol, der giver mulighed for nem søm dybdejustering. Dette vil hjælpe med at kontrollere hvor langt ned dine negle vil blive drevet.

•Mange projekter kræver en bred vifte af søm størrelser. Vælg en pneumatisk sømpistol, der nemt justeres for flere søm størrelser at undgå genpålæsning forsinkelser.

Dyrknings vedligeholdelse kræves for pneumatisk sømpistol. Check at se, hvis det skal være olieret og hvor ofte. Hvis sømpistolen skal serviceres, Bemærk om specielle værktøjer er nødvendige eller hvis det kan repareres på jobsite.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at der er nok plads til din finger til at passe omkring udløseren, når iført handsker.
  • Altid bære beskyttelsesbriller og handsker når du betjener en pneumatisk sømpistol.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com