Hvordan man vælger en Pole lampe

January 31

Hvordan man vælger en Pole lampe

En pole lampe er en naturlig tilføjelse til en familie, levende eller spisestue, når du er på udkig efter en måde at tilføje nogle ekstra lys og stemning i rummet, alle og samtidig styrke din udsmykning stil. Kigge efter pole lamper, der er store og lyse, således at du får den mest brug ud af dem. Pole lamper, gør på grund af deres størrelse, en hel sætning, så det er vigtigt at vælge en, der passer til dit design, indretning og belysning behov.

Instruktioner

•Evaluate af rummet, du planlægger at sætte lampen. Tag et kig på alle de forskellige områder, hvor en pole lampe ville være passende, og identificere det område, som du mener ville være bedst placering.

•Measure området og træffe beslutning om en højde til din pole lampe. De kommer i mange forskellige højder, så identificere hvor høj du ønsker din pole lampe til at være.

•Decide hvad du skal bruge din pole lampe til. Kan det simpelthen for stemning, og dæmpe den barske belysning i rummet med noget blødere. Det kunne også være for at tilføje lys i nærheden af hvor du gerne læse eller gøre andre aktiviteter.

•Think om stil i rummet som du føjer pole lampe. Er du en traditionel person med en traditionel værelse, rige med tekstiler og nips? Eller er du en minimalistisk, der kan lide stærk kontrast og enkle linjer?

•Head til din lokale belysning lagre og tale med en repræsentant kort om hvad stil og højde du vil din pole lampe til at være. De vil sandsynligvis kunne vise dig valg, der passer til dine behov, så du kan indsnævre for at vælge pole lampe du ønsker.

•Consider ikke kun stil men brugervenlighed. Kig også på basen og sørg for, at det er robust. Fordi pole lamper er så høje, har de en tendens til at vælte. Sørg for, at basen er stor nok til at støtte lampen, så det ikke vælter.

•Vælg slags pære, der fungerer bedst for begge pole lampen, som du har valgt, og anvendelse i hjemmet. Hvis du ønsker en blødere look, vælge en pære der er gul i farven til at afgive en blød glød. Hvis du leder efter lys, kan du prøve en Halogenpære til at lyse hele rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com