Hvordan man vælger en ukrudt æder

January 6

Når det varmere vejr kommer, slå alles tanker til foråret og sommeren. Hvis du har en gård og græsplæne, er en af de ting du vil sikkert gerne gøre minimere mængden af tid, du bruger på kantning og trimme plænen. Hvis du er træt af at gøre din værftet trimning og kantning manuelt og ser ud nemlig en lettere måde--du er sandsynligvis tænker på at få en ukrudt æder eller værftet trimmer. Disse gas eller elektrisk værktøj er ganske simpelt i konceptet (hovedsagelig et langt håndtag med et hoved på den nederste ende der indeholder en hurtigt spinning plastik streng, der skærer gennem græs og ukrudt). Hvis du tænker, kan dette være det år at gøre det - er her nogle tanker om hvad man skal kigge efter.

Instruktioner

•Understand, at ukrudt spisere kommer i forskellige størrelser og er drevet af enten en elektrisk eller en gas motor. Elektrisk drevne enheder er generelt mindre end gas modeller og er mere velegnet til kantning og trimning mindre værfter. De har et par fordele over gasdrevne modeller da de er lettere og nemmere at arbejde med og de altid begynder (bare sætte dem). De største ulemper er de ikke har effekt af gas enhederne (så du kan skære igennem virkelig store eller træagtige ukrudt) og de kan ikke arbejde uden for længden af en forlængerledning. Gas-drevne enheder har den åbenlyse fordel af indbygget magt, mobilitet (er ikke begrænset af en forlængerledning) og på grund af deres størrelse, kan normalt indeholde mere plastik streng, så du ikke behøver at genindlæse så ofte.

•Consider, en praktisk funktion af nogle (ikke alle) modeller af ukrudt spisere (både gas og El) er justerbar hoveder, der tillader dig at forvandle dem fra en trimmer til en edger ved blot at dreje hovedet fra en vandret til en lodret klippe stien. Denne funktion giver dig mulighed for at kant langs side indkørsel eller på fortovet ud over trimning omkring sten, træer og dæk.

•Look for komfortudstyr som skum-indpakkede håndtag, samt et andet håndtag ned akslen til at gøre det lettere for dig og dine arme til at anvende og kontrollere ukrudt æder. Tungere enheder har ofte en skulder rem fastgjort ned akslen til at hjælpe med at tage noget af vægten fra dine arme.

•Husk, plast strengen vil bære som du trimme græs og ukrudt, så en god funktion at have er en automatisk strengen forskud eller foder. Dette sparer dig fra at skulle stoppe med at arbejde for at fodre mere streng ud manuelt.

•Electric ukrudt spisere bør koste et sted i intervallet af $50 til $150, mens gas-drevne enheder er dyre og kan koste alt fra $100 til $300.

Tips & advarsler

  • Foråret er ofte et godt tidspunkt at få en ny ukrudt æder, da mange hjem og stormagasiner medtage dem i deres forår haven salg.
  • Den plastik streng kan udskiftes. Du kan enten købe nye spoler designet til præcis passer til din særlige mærke og model af ukrudt æder eller købe plastik streng i bulk og spole tilbage de eksisterende spool dig selv. (Strengen gør kommer i et par forskellige diametre, så sørg for at få den rigtige størrelse til din maskine.)
  • Bær altid øjenbeskyttelse, når du bruger en ukrudt æder. Spinning strengen kan røre op små sten eller pinde, der dårligt kunne skade dine øjne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com