Hvordan man vælger en vandkøler

March 22

Er du træt af dit køleskab bliver oversvømmet af vand flasker? Så er det tid du købte en vandkøler. Ikke blot vil du have mere plads i dit køleskab, men har du is koldt vand når du ønsker det. Selvfølgelig skal du vælge en model, der virker for dit hjem og din families behov. Heldigvis, det er let at gøre, hvis du følger et par enkle trin.

Instruktioner

•Measure området. Før du vælger en vandkøler, er det vigtigt at måle det område, du planlægger at placere den. Intet er værre end at komme hjem med dit nye køb og at indse, at det ikke passer. Når du har taget målinger, Sørg for at skrive dem. Du tror måske, det er nemt at huske et par målinger, men når du begynder at shoppe, de kan være uden sammenligning glemt.

•Vælg en flaske størrelse. Hvor meget koster din familie drink? Den gennemsnitlige person er meningen at drikke 64 ounce om dagen, men dette tal stiger ifølge vægt og aktivitet niveauer. For de fleste familier er en 5-gallon model det bedste valg. Noget mindre vil betyde, at ændre flasken oftere end du kan lide.

•Look for en model, der har varmt vand. Varme vand til te og kakao blandingen er gjort nemt, når du har en vandkøler, der er også en vandvarmeren. Allerbedst, hvis din vandvarmer nogensinde bryder ned, vil du stadig har let adgang til varmt vand til hygiejniske formål.

•Consider en indbygget køleskab. Hvis du kommer til at tage op plads med en vandkøler, kan du også gøre mest muligt ud af det. Derfor er det kun giver mening at vælge en model, der har en indbygget køleskab. Dette er et særligt godt valg, hvis du planlægger at bruge apparatet i et spillelokale. Ikke blot vil du have en kold drik, men du har også kolde snacks samt.

•Shop omkring til den bedste pris. Når du har fundet en model, du kan lide, shoppe rundt til at finde den bedste pris. Nogle butikker kan endda have et renoverede model at omkostninger ganske lidt mindre. Glem ikke at ser også online. Ved at handle online har du adgang til millioner af forhandlere.

Tips & advarsler

  • Vandkølere med indbygget køleskab er et godt valg til kollegieværelset værelser.
  • Når du køber en vandflaske, vil du kunne modtage en rabat på fremtidige flasker. Alt du skal gøre er, at bringe den gamle flaske tilbage når du har brug for en refill.
  • Når du handler online, Sørg for at vælge en virksomhed, der tilbyder gratis forsendelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com