Hvordan man vælger et badekar bruser

October 21

Et brusebad er en standardfunktion i et badeværelse. Men når det drejer sig tid til at ombygge eller opgradere et badeværelse, udvælgelse, design og række brusebad funktioner kan være alt andet end standard. Stilarter og design kan variere fra en simpel brusehoved til en med funktioner, der gør du føler at du er i en luksusspa eller hotel. Gøre din forskning og vælge et brusebad til badekarret med alle de funktioner, du ønsker og har råd til.

Instruktioner

•Look på blade og online hjemmesider for billeder af badeværelse Renovering at få ideer og inspiration. Du er ikke først til at stå over for et design dilemma i hvordan man vælger et badekar bruser. Undersøge, hvordan andre har tacklet opgaven med succes.

•Vælg en funktionel, uden dikkedarer badekar bruser for en leje- eller ferie ejendom. Men du kan øge ønskeligheden i din lejebolig eller den glæde, du tager fra din ferie ejendom ved hjælp af opgraderet brusebad funktioner, såsom en bred brusehoved eller en med flere spray kontrol.

•Consider installation af en brusehoved, der vil gøre erfaringen svarende til hvad du ville have i en spa. Det er en forholdsvis billig opgradering, der vil give en forkælende oplevelse. For $40 eller mindre du kan have en bruser med flere dyser og forskellige indstillinger til at øge puls og spray af vand.

•Think om udvide jeres badning og brusebad plads med et firkantet spabad med dyser eller en længere og bredere præfabrikerede balje. Større karret vil give dig plads nok til at installere dobbelt brusehoveder på modsatte sider. Denne måde, kan du og din ægtefælle hver have en brusehoved. Vælg bruser assemblies, der kan du også bruge i hånden.

•Consider at sætte flere brusehoveder i loftet eller langs væggen. Du kan oprette din egen hjemmekiosk regnskoven effekt med justerbar sprays.

•Vælg bruserør, som vil koordinere og styrke den overordnede udformning af dit badeværelse. Sølv og krom inventar er standard og billig. De supplerer også hvide, sorte og neutral-farvede fliser og granitbordplader. Forgyldt og sort-jern inventar også arbejde godt med neutrale farver, samt varme paletter. Men de har tendens til at være dyrere og måske kræver en smule mere opmærksomhed, når det kommer til rengøring.

• Giv dig selv en brusekabine hvis din plads og budget tillader. På den måde, du har muligheder. Du kan brusebad når du ikke har lyst til badning, eller du kan skylle under bruseren efter luksuriøse spa-bad.

Tips & advarsler

  • Rådføre sig med en blikkenslager til at finde ud af, om et loft brusebad eller flere dyser er muligt muligheder til dit hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com