Hvordan man vælger et gulv Finish

September 23

Trægulve er færdige når nye huse er bygget, og nye ejere af et gammelt hus vælger ofte til lakering af gulve. At vælge en finish kan være lidt svært som finish bestemmer beskyttelsesniveauet af for trægulve og hvordan gulvet ser ud. Overveje en række faktorer at når picking ud et gulv er færdig, og følg flere enkle trin for at sikre, at gulvene ender, ser friske.

Instruktioner

•Decide hvor meget beskyttelse behov for sal. Ifølge den nationale Wood Flooring Association skal hårdere woods (som eg og nogle arter af ahorn) mindre beskyttelse end blødere træsorter som koa. Brugen af rummet bestemmer også hvor meget beskyttelse gulvet skal. Hvis det er et soveværelse, hvor møbler ikke flyttes rundt meget og folk vil normalt være barfodet, vil gulvet har mindre slid end gulve i en entre eller legerum for børn. Tænke højt beskyttelsesniveau du ønsker for ordet, så det bliver let at fortælle en ekspert i en finish butik hvad der forventes af finish.

•Decide på det ønskede niveau af glans. Mindre blanke overflader kan give mere af en antik look, og højglans finish kan give en mere formel udseende.

•Think om pletten. Beslutte, om træet er gonna være farvet for at tilføje farve, eller hvis det naturlige træ farve er et godt valg til rummet. Overveje, hvordan farven på gulvet vil matche møbler og væg farverne. Marthastewart.com advarer om, at mørkere pletter Vis ridser lettere end lysere pletter, så det ikke kan være god til gulve, der vil tage en slå at være for mørkt. Marthastewart.com også antyder at mørkere gulve kan give en flot dramatisk look og kan gøre ser højere til loftet.

•Tag en prøve eller flere prøver af det samme træ, der anvendes til gulve i en butik, som bærer en bred vifte af træ finish. Marthastewart.com anbefaler at vælge en butik, der tilbyder egne musiksamlinger af farver, så du kan være sikker på, at den bedste finish brugerdefinerede lavet for sal, hvis den ikke allerede findes på lager.

•Find en salgsrepræsentant og fortælle ham eller hende hvad du har besluttet dig for færdig så vidt beskyttelsesniveau, glans og farve. Kontroller også, at han eller hun ved, hvad slags træ gulvet er lavet af.

•Hav det salgsrepræsentant male flere test patches på træ prøve. Sørg for at få flere test patches, der er lysere og mørkere end den farve, der umiddelbart ser bedst fordi belysningen i butikken kan være anderledes end belysning i rummet er færdig.

•Tag prøver hjem, og beslutte, hvad ser bedst i rummet. Se hvilke finish faktisk ser bedst i belysning af lokalet og ved siden af møbler og væg malingen.

Tips & advarsler

  • Nogle træ finish har stærk lugt og røg, der kan være usundt. Sørg for at bruge dem i et godt ventileret område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com