Hvordan man vælger et hjem bygherre for et nyt hus

June 25

Hvordan man vælger et hjem bygherre for et nyt hus

Træffes beslutning om en hjem bygherre kan være en hård beslutning, især da du ikke ønsker at gøre det forkerte valg for sådan et dyrt projekt. Der er flere ting at overveje, når du vælger et hjem buidler. Så længe du gør dit hjemmearbejde, dog vil du være i stand til at finde den perfekte builder for dig.

Instruktioner

•Planlæg et møde med en lokal ejendomsmægler tour model boliger i dit område. Må ikke bekymre dig; Hvis du vælger en af de bygherrer, der viser dig, din ejendomsmægler, vil han eller hun få en provision fra builder, så ikke føler sig dårligt om bede dem om at gøre dette. Dette er den bedste måde at se en bygmester arbejde på tæt hold, og også til at bestemme, hvilke bygherrer opererer i dit område.

•Kontrollér med foreningen nationale sammenslutning af hjem bygherrer. De opbevare hjem bygherrer og kan være i stand til at give dig oplysninger om bygherrer i dit område. Husk på, at mindre bygherrer ikke kan være forbundet med NAHB.

•Pick et par af bygherrer, der kan arbejde for dig og planlægge et møde med hver af dem. Det er tid til at finde ud af, hvis de er i stand til at bygge dig, hvad du ønsker. For eksempel spørge dem, hvis de gør brugerdefinerede badeværelser eller dæk. Fortælle dem alt, hvad du ønsker i dit nye hjem og se, hvis de kan opfylde. Også, spørg hvis de håndterer at få de nødvendige tilladelser. Mange buidlers gøre, gemmer boligejer en masse besvær og tid.

•Spørg din potentielle builder, hvis de er bundet og forsikret. Lige så vigtigt, finde ud af, hvis de sørger for, at deres underleverandører er forsikret såvel før leje dem. En uforsikret builder eller entreprenør kan være katastrofalt for en boligejer, hvis noget går galt. Bede om at se kopier af deres papirarbejde.

•Kontrollér med Better Business Bureau i dit område at se, hvis der har været nogen uløste klager mod dine potentielle builder. Få så mange detaljer om dem som du kan. Bare fordi der var en klage i deres fortid betyder ikke, de ikke er en god builder. Få alle detaljerne før du foretager din beslutning.

•Få en kopi af builder's kontrakt og har en advokat, gennemgå det for dig. Han vil forklare det i dybden, som vil beskytte dig. Det er vigtigt at forstå din kontrakt, før du signerer den.

Tips & advarsler

  • Holde en bygherre notesbog til at holde noter på alle bygherrer du mødes og undersøge.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com