Hvordan man vælger et terapeutisk spisestue farveskema

September 29

Spisestuer, der er uindbydende kan lægge en dæmper på alt fra nyder en favorit måltid til samtale med middagsgæster. Hvis din spisestue ikke overbringe den stemning, du ønsker, overveje, hvordan en terapeutisk farveskemaet kunne forbedre atmosfæren.

Instruktioner

•Consider at nuancer af orange, såsom fersken og abrikos er god spisestue farver. Farve terapi praktiserende læger sige farven orange kan stimulere appetitten og støtte fordøjelsen. Prøv at indarbejde orange nuancer i centerpieces, servietter og duge, hvis du ikke kan lide orange nok at medtage det i større dele af spisestuen.

•Enhance en spisestue, der ikke får meget udendørs lys ved at male vægge guld eller et andet rige, varme farve og efterbehandling ud af væggen med en glasur. Varm farvevalg kan gøre en mørk spisestue føler mere indbydende i løbet af dagen, og glasur skaber en glød om natten når sat i gang af indendørs belysning eller stearinlys.

•Opret en mere afdæmpet stemning ved at vælge dyb beiges eller brune for en spisestue farveskema. Sådanne jordfarver kommunikere en omsorgsfuld, støttende miljø og i sidste ende kan berolige hele dit system, mens du nyder et måltid.

•Note, at gul og creme farver kan være gode valg til spisestue indretning. Gule ses som omgængelig nuancer; Derfor kunne de stimulerer samtale ved middagsbordet. Ved, at gul toner påvirkes ofte af lys, som kan omdanne dem til et ubehageligt nuance af grøn. Før male væggene gule, teste farven af første maleri et stort stykke pap og undersøge det for at se hvordan gule er påvirket af indendørs og udendørs lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com