Hvordan man vælger et terapeutisk stue farveskema

January 21

Terapeutiske farveskemaer støtte en ønskede stemning og livsstil. Stærke farver såsom guld og dyb abrikos medvirke til at skabe en varm og venlig atmosfære i en stue. Lysere nuancer af turkis og lavendel har en beroligende virkning. For at vælge en stue farveskema, starte med at overveje, hvor du nyder at tilbringe tid.

Instruktioner

•Undersøg farver bruges i nogle af dine foretrukne steder, såsom en have eller kaffebar. Tage til efterretning af farverne, der appellerer til dig, og overveje at indarbejde dem i din stue.

•Vælg stue farver der appellerer til alle, der bor i hjemmet, da rummet er typisk en delt rum. Hvis du har svært ved at enes om et farveskema, vælge en neutral farve, og vælge nuancer af det til vægge og store stykker af møbler. Accent i neutral farve med farverige tilbehør og illustrationer, der alle finder attraktive.

•Mix størrelse i stof mønstre anvendes på møbler, gardiner og puder. Motiver, der alle samme størrelse konkurrerer om opmærksomhed. Mønstre baseret på naturlige farver og figurer er mindre tilbøjelige til at kollidere.

•Hold fra at skabe en travl udseende ved at bruge for mange farver og mønstre, der forstyrrer en terapeutisk udsmykning ordningen ved at producere en forvirrende, urolig atmosfære.

•Brug sort, hvid og grå til at give visuel lindring i en terapeutisk farveskema. Sort, hvid og grå er sande neutrale, og de har en beroligende virkning på en farverig stue. De fungerer godt som accenter i lamper, billedrammer og tæpper.

Tips & advarsler

  • Disse oplysninger er ikke beregnet som erstatning for lægelig rådgivning fra en læge, alternative sundhed praktiserende læge eller terapeut.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com