Hvordan man vælger et vindue til AC

March 7

Mens du kan placere et klimaanlæg i næsten alle vinduer, er der specifikke måder at beslutte, hvilke windows vil optimere ydeevnen for enhederne. ACs er bedømt i BTUs (British thermal units), som vil fortælle dig hvilken størrelse værelse de kan køle. Hvis du vælger et vindue for AC-enhed, der ikke effektivt cirkulerer kold luft i hele lokalet, vil det være mindre effektiv. Lære hvordan man vælger den rigtige størrelse kræver AC og det højre vindue nogle grundlæggende evaluering af lokalets indretning.

Instruktioner

•Pick den rigtige størrelse AC for størrelse værelse. Måle længden og bredden rummet med din målebånd til at finde areal af rummet. For eksempel, et værelse, der er 10 fod lange ved 10 fod bred ville være 100 kvadratfod i størrelse. Brug diagrammet på www.energystar.gov/index.cfm?c=roomac.pr_properly_sized til at finde den rigtige størrelse enhed til brug i dit værelse.

•Decide hvis dit værelse er primært i skyggen, hvis dit værelse er nedtonet, subtrahere 10 procent fra BTUs. Hvis dit værelse er i solen, tilføje 10 procent. Også, For hver person, der tilbringer meget tid i rummet, tilføje 600 BTUs.

•Vælge et vindue, der passer til størrelsen af dit AC-enhed. En AC enhed er målt i højde og bredde. Måle din windows og identificere dem, der ville passe AC enten stramt til kroppen af enheden. Den også AC normalt kan monteres i vinduet ved hjælp af filtypenavnet vinger inkluderet med det. Vingerne er pull ud stykker, at udfylde hullerne mellem AC-enhed og vinduesrammen.

•Sørg for at gøre sikker på der ville være mindst 1 fod klart plads mellem bagsiden af AC og enhver væg eller andre obstruktion. En AC skal cirkulere luft og forbruge varme fra motoren til den ydre luft at fungere godt.

•Look for eventuelle blokeringer, der ville stoppe den kolde luft fra strømmer ind i stuen fra AC-enhed. Du ønsker ikke AC strøm blokeres af møbler, døre, der kan være åbent eller enhver anden form for obstruktion. Vælg et vindue, der giver mulighed for en klar linje for luft at komme ind i midten af rummet. Husk også, at kold luft synker; Sørg for, at der er ingen møbler i nærheden af AC, der kan fælde den kolde luft i gulvhøjde og ikke tillader det at cirkulere i rummet. Endelig, hvis dit vindue er placeret i et hjørne, Sørg for at din AC har et middel til at vende fan (som regel en løftestang, der stikker ud fra udluftning af forsiden af AC) så du kan lede strømmen væk fra væggen og ind i stuen.

Tips & advarsler

  • Kontrollere, hvor tæt det vindue, du vælger til din AC er til en stikkontakt. De fleste ACs har korte elektriske ledninger. Sørg for at det kan nå frem til en stikkontakt.
  • Altid have hjælp, når du installerer en AC i et vindue. Holde AC afbalanceret kan være svært, hvis du forsøger også at vedhæfte hardwaren.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com