Hvordan man vælger græsplænefrø i det nordlige Californien

May 8

Hvordan man vælger græsplænefrø i det nordlige Californien

Nordlige Californien befinder sig inden for en cool sæson for voksende græs græs. Den nordlige del af Californien har en kystnære klima i vest og bjergrige terræn i øst. Den nordlige del af staten falder mellem USDA hårdførhed zoner 4 og 9. Temperaturer i nogle dele af nordlige Californien kan falde så lavt som-20 grader om vinteren.

Instruktioner

•Kontakt en USDA hårdførhed zone kort til at bestemme USDA hårdførhed zonen for dit område. Selv om de fleste af nordlige Californien falder i en cool sæson græs zone, er dele af det kystnære område i zone 9. Din hårdførhed zone vil afgøre, hvis du er i en cool sæson, varm sæson eller overgang zone område. Du kan finde en USDA hårdførhed zone kort i enhver havearbejde bog, på webstedet USDA eller din lokale county extension service. Desuden vil enhver græsplæne frø sælger har en USDA hårdførhed kort.

•Kontakt lokale lawn care fagfolk, frø sælgere eller din lokale county Udvidelsesagenten for henstillinger vedrørende græsplænefrø, der vokser godt i dit område. De mest almindelige turf sorter, der dyrkes i det nordlige Californien omfatter Kentucky bluegrass og Svingel. Fordi Svingel er varme og tørke tolerant, kan den også bruges i kystnære områder, hvor temperaturerne vokse varmere om sommeren såvel som i Californiens overgangszone. Fine Svingel kan anvendes i bjergrige områder, hvor temperaturerne ofte dyppe i indefrysning intervallerne.

•Kontrollér, en liste over ønskeligt træk for din græsplæne græstørv. Vælg en græsplæne græstørv, der har disse egenskaber fra din liste over potentielle græsser. For eksempel, Krybende bentgrass tåler tæt klipning og er en god græs for boligejere, der ønsker en manicured græsplæne. Rød Svingel er en lav vedligeholdelse græs anvendes i kølig, skyggefulde områder på højereliggende. Boligejere med fjeldhytter kan plante Rød Svingel i steder, de ikke vil klippe, vanding eller gøde.

•Consider blandinger af frø til at give din plæne en kombination af ønskede egenskaber. For eksempel, kombinerer en blanding af bluegrass og rajgræs hurtig spiring og voksende fordele af rajgræs med hård iført kvaliteter af bluegrass. Rajgræs vil spire og give den umiddelbare grøn i din græsplæne indtil bluegrass kan vokse og udfylde plænen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com