Hvordan man vælger gulv fliser

July 8

At vælge gulv fliser kan lyde så simpelt som at vælge den ønskede farve. Desværre er det normalt ikke så let. En masse ting bør medtages i, før en informeret gulvbelægning beslutning kan træffes.

Instruktioner

Hvordan man vælger gulv fliser

•Indstil hvilket værelse gulv du gerne flise. Tage hensyn til den trafik, at rummet oplevelser fordi du skal overveje holdbarheden af dine fliser, før du foretager et valg. For eksempel, er de fleste fliser bedømt på en skala mellem en og fem, med én at være det mindste holdbar og fem er den mest holdbare. Så, hvis du er på udkig efter en meget varigt slags flise, vil du vælge noget med en rating på fire eller fem. Også tages hensyn eventuelle andre vigtige værelse krav, som du har identificeret som hvor let flisen kan rengøres, hvor ofte det skal rengøres, eller hvor ofte det vil sandsynligvis skal udskiftes. Tænk på hvordan gulvet skal bruges. For eksempel, vil et spil værelse gulvet sandsynligvis opleve en masse hoppe, hoppe, kører, rammer og en lang række andre faktorer, "play". Der kan have en indvirkning på slags flise for at værelse.

•Decide hvilken type flise, du vil. Vil det være mursten, beton, keramik, kork, glas, mosaik, skræl og stick, porcelæn, terra cotta, terrazzo eller noget andet? Dine valg kan være afhængig af en række faktorer som rummets specifikke krav til fugttæt bevis, skridsikker, scuff, vandfast eller en anden specifik flise. Også tage hensyn til andre faktorer, der kan påvirke din flise valg som dets modtagelighed for ekstrem varme eller kulde; hvor let det kan opretholdes; dens niveau for renovering vanskeligheder; og selvfølgelig, hvor let det kan være lagt af en novice.

•Decide på farve og mønster af den flise, du vil. Ikke alle typer af fliser kommer i alle farver eller mønstre, så beslutningen kan påvirke dine fliser muligheder. Mens keramiske fliser kommer i solid farver og mønstre, kommer andre typer af fliser kun i mønstre. Denne beslutning kan derfor fjerne nogle fliser muligheder.

•Indstil størrelsen af den flise, du vil bruge. En masse af fliser kommer i en standard 12 tommer af 12 tommer størrelse, men der er også mindre størrelser som 10 tommer med 10 tommer eller 8 tommer af 8 tommer. Hvis dit hjerte er indstillet på at bruge mindre fliser, vil så dine muligheder med hensyn til flise valg blive væsentligt indsnævret.

•Indstil forsyninger nødvendigt at lægge fliser. Det vil kræve fugemasse, lim, eller noget andet for at udføre jobbet. Dette kan have indflydelse på din endelige flise valg.

•Measure gulvet for at bestemme de firkantede optagelser af plads til at være omfattet. Brug flisestørrelse og det areal af rummet, beregne antallet fliser, der kræves for at gøre arbejdet. Sørg for at tillade nogle fliser, erstatning i tilfælde af at du skal skære og splejse steder eller erstatte beskadigede fliser.

•Etablere et budget for din flisegulv. Hvis du ikke har en ubegrænset mængde af penge på hånden til at vælge top grade flise, skal du oprette denne begrænsning. Mens du kan søge for tilbud, salg eller regnskabsafslutning flise, der er ingen garanti for at du vil kunne finde præcis hvad du ønsker, når du ønsker det.

•Purchase din flise valg baseret på alle beslutningerne i ovenstående trin.

Tips & advarsler

  • Har mindst én suppleant valg, i tilfælde af du ikke kan finde, eller har råd til den flise, du vil.
  • Kig på flise som en langsigtet køb og gøre sikker på, at du er villig til at leve med dit valg.
  • Vær omhyggelig med at triple-check dit værelse målinger så at du gøre visse at købe nok flise for at gøre arbejdet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com