Hvordan man vælger hårdttræ gulvbelægning

July 5

Lær, hvordan du vælger bare den rigtige hårdttræ gulvbelægning board, ligegyldigt hvad din stil eller budget. Det er tid til at redo din gulvbelægning. Måske har du et nyt rum, der har bør for gulvbelægning. Er du træt af tæppet og du tænker på at få hårdttræ gulvbelægning board. Disse få tips vil hjælpe dig med at træffe det perfekte valg der passer til din stil, funktionalitet og dit budget.

Instruktioner

Hvordan man vælger hårdttræ gulvbelægning

•Consider området for CoveredThe første skridt når de vælger hårdttræ gulvbelægning bestyrelsen er at overveje det område du ønsker dækket. Tage de grundlæggende målinger af området. Dette vil give dig et groft skøn over, hvor meget gulv du får brug for. Det er altid godt at købe lidt mere end din beregninger bare for at tage højde for eventuelle uventede begivenheder under installationen eller senere. Her er et eksempel: Antag, at din gulvplads er 12 fod x 12 fod, 12 x 12 = 144. Du skal bruge 144 kvadratfod af underlaget. Tilføje 10 procent for uventede begivenheder og det samlede beløb af gulve skal du er ca 158 kvadratfod.

•Indstil dit BudgetAs du begynder at shoppe for hårdttræ gulvbelægning, finder du et fantastisk udvalg af valg. Træ valg, valg af pletten og farve og valg i kvalitet. Alle disse elementer vil påvirke den endelige pris, du betaler. Før du får alt for dybt til at gøre dine valg indstille et budget for hvad du er villig til at bruge. Sørg for at muliggøre installationsomkostninger og arbejdskraft. Priser for arbejdskraft kan variere form sted til sted. Generelt gennemsnit priser fra $7-$20 per kvadratfod, afhængigt af træ udvælgelse, kvalitet og den installationsmetode, du vælger.

•Vælg træ arter for din FlooringFor mange, når du nævner hårdttræ gulvbelægning det første tanke er eg. Mens eg er et meget populært valg, så glem ikke at undersøge andre typer af træ. nedenstående liste indeholder de mest populære træ valg for gulve med en kort beskrivelse af hver. Eg - eg er det mest populære valg. Med interessante korn og evnen til at variere fra en lys eg til en dyb mørk farve, eg, er valget af eg en god en. Birk - hvis du leder efter noget, der ligner eg endnu er billigere, birk kan være et godt valg. Tonen og mange variationer inden for Birk tillader dette træ til at blande let med andre træ toner og farver. Maple - ahorn er meget lettere end eg. Det er også sværere end eg og har en højere udvidelse og sammentrækning. Holde denne faktor i tankerne, hvis du bor i meget fugtige regioner. Cherry-det farver af kirsebær spænder fra lys rød til en rødlig brun farve. Kirsebær er blødere end eg og kan være mere modtagelige for buler og ridser. Stadig, det er et godt valg, hvis du er på udkig efter en fyldig dyb tone i dit gulv. Pine - Pine er en blødere gul træ, der er en favorit for de uformelle rustikke udseende. Det er normalt billigere end eg.

•Vælg den kvaliteten af din FlooringThe sidste trin til at vælge hårdttræ Gulvbelægning er at bestemme kvaliteten af dit valg. Det er en god idé at overveje hvordan lokalet skal bruges og hvor længe du planlægger at leve i hjemmet, som du foretager beslutning af kvalitet. Hvis du planlægger at sælge inden for tre til fem år kan du vælge en billigere valg. Hvis rummet får omfattende brug, kan du sørge for du vælger hårdttræ gulvbelægning, kan modstå trafikken uden at vise tegn på skade. Længden af bestyrelser vil fortælle dig en masse om deres kvalitet. Top kvalitet bestyrelser vil være tre foden bestyrelser, nævn, der er to til tre fødder vil være af ringere kvalitet. Kortere boards, mindre farve konsistens, mangler og flere knuder er tegn på en lavere kvalitet gulvbelægning board.

Tips & advarsler

  • Skoven med flere åretegning vil være mindre tilbøjelige til at vise ridser og buler.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com