Hvordan man vælger injektionsmørtel farve

March 8

Med så mange forskellige farver af injektionsmørtel tilgængelige i dag, kan du vælge en fed farve for at gøre din flise-arbejde helt unik. De fleste eksperter, dog råde dig til at bruge en farve, der blander sig med din flise snarere end kontrast med det. Hvis du er begyndt en flisebelægning projekt, bruge disse trin til at afgøre, hvad farve af injektionsmørtel til at bruge.

Instruktioner

•Vælg en farve af injektionsmørtel til at blande med din flise i stedet for at matche en bestemt farve i det. Du kan vælge en specifik-farvet injektionsmørtel i showroom, men metoden til installation, temperatur og fugtighed kan alle påvirke den endelige farve i dit hjem. Derfor kan du ikke ender med den nøjagtige farve du havde forventet.

•Anvend en lighter-farvet injektionsmørtel til at lyse farver i din flise projekt skiller sig ud. En lysere farve kan også skjule eventuelle fejl i indstilling flisen, hvis det bruges med en tilsvarende lys-farvede fliser. Brug ikke en lys injektionsmørtel i områder med høj trafik, som det vil vise snavs lettere og skal rengøres ofte.

•Vælg en injektionsmørtel den modsatte farve af din flise, hvis du ønsker den geometriske mønster af dit design til virkelig skiller sig ud. Hvis du bruger lysere flise, brug en mørkere injektionsmørtel; mørkere fliser, bruge lysere injektionsmørtel. Mens dette vil gøre design skiller sig ud, vil det også gøre fejl i om flise langt mere mærkbar, så tage stor omhu, når du indstiller din flise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com