Hvordan man vælger injektionsmørtel farver på flise Backsplash

June 19

En flise backsplash er ofte omdrejningspunktet for et køkken design. Fliserne selv er ofte nøje udvalgt til at afspejle stilen af køkkenet og farver allerede er på plads.

Med en flise installation bliver injektionsmørtel en integreret del da det beskytter kanten af fliserne og substrat mod fugt og skader. Da injektionsmørtel kan kommer i et bredt udvalg af farver, kan dets valg undertiden synes mere overvældende end fliser valg. Opmærksom på de samme områder du kiggede på at vælge flisen, kan du også vælge din injektionsmørtel farve.

Instruktioner

•Indstil om du vil injektionsmørtel til at blande ind i din flise backsplash og blive usynlig eller om du ønsker at blive en del af mønstret. Injektionsmørtel farve kan falme væk dekorative eller mosaik backsplashes, eller de kan skitsere fliser og gøre dem pop i mere enkle designs.

•Lay flere plast injektionsmørtel farve chips, som kan fås fra enhver injektionsmørtel leverandør, ved siden af de fliser du fugning. Tage hensyn til eventuelle andre køkken farver, som dominerer design, såsom køkkenbordet eller væggen farve.

•For at blend injektionsmørtel til fliser, Vælg en nuance af fuger, der er lidt lysere end fliserne, selv. Hvis fliserne omfatter flere farver, skal du vælge en injektionsmørtel farve, der er tættest på den letteste skygge i fliserne.

•At skabe en kontrasterende design, Vælg en nuance af injektionsmørtel, der både står i kontrast til fliser og supplerer eller passer et andet farven i køkkenet. Trække denne injektionsmørtel farve fra tællerne, som en sekundær farve i granit, fra farven på væggene, apparaterne eller gulvet.

•Return til flisen, gemme og anmode om at se et udsnit af denne farve injektionsmørtel allerede blandet og tørret for at se hvordan det ser ud for en flise. Hvis din injektionsmørtel joint er stor, bede om at se en prøve i slebet injektionsmørtel; Hvis din injektionsmørtel fælles er små, bede om en prøve i unsanded for at se, hvad den færdige injektionsmørtel farve ser ud.

Tips & advarsler

  • Hvis du har løs eller sidesten køkken fliser, vil nogle fliser butikker injektionsmørtel dem for dig på et stykke krydsfiner så du kan se den faktiske effekt før du injektionsmørtel din hele backsplash.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com