Hvordan man vælger injektionsmørtel farver til lys flise

September 2

Køkken og badeværelse remodels nødvendiggør ofte nye fliser og, igen, nye injektionsmørtel farver. Nogle folk antager, dette er ikke et problem, fordi de tror injektionsmørtel kun leveres i hvid, men injektionsmørtel faktisk kommer i en bred vifte af farver. Kan du overveje at vælge injektionsmørtel farver, når du vælger din flise, især hvis du planlægger at bruge lys-farvede fliser.

Instruktioner

•Klippe lyse farver som rød, blå og grøn fra din palet lige bortrejst. Disse farver kan gøre en stor indtryk, men de er svære at rengøre. Hvis du planlægger om flise i en høj trafik område, vil du fuger, der er lettere at rengøre.

•Pick injektionsmørtel farver, der kommer tæt på at matche lys-farvede fliser. Dette giver en renere og mere ensartet udseende til området. Den holder også fokus på flisen, hvilket er særligt vigtigt, hvis du bruger importerede flise eller en dyrere løsning. For eksempel bruge en tan farvet injektionsmørtel, hvis du bruger lys brune fliser.

•Anvend en kontrasterende farve for at gøre mere ud af en erklæring, eller hvis du bruger flere farver af flise sådan som i en mosaik mønster. Et godt eksempel er en sort eller mørk grå fugemasse til fliser med nuancer af bleg pink, gul eller en anden pastel skygge. Dette skaber en baggrund, der sætter fokus på øjet på flisen.

Forpakket hvide injektionsmørtel hvis dine fliser er hvide, og du er på udkig efter en nem at rengøre injektionsmørtel. Hvide injektionsmørtel er kendt for at være let at rengøre fordi det kun kræver en lille mængde blegemiddel. Dog ser det kun lige med hvide fliser eller fliser, der er tæt på hvid, såsom creme.

•Vælg injektionsmørtel farver der accent dine fliser farver. Der er mange lyse fliser på markedet i dag, der efterligner udseendet af marmor eller indeholder flere nuancer i hver enkelt. I dette tilfælde vil du finde en injektionsmørtel farve, der accenter fliser, men ikke nødvendigvis passer den vigtigste farve. Vælge en injektionsmørtel farve, der nøje svarer til en af markeringsfarver i din flise.

Tips & advarsler

  • Ikke kaste din injektionsmørtel, efter du er færdig med en remodeling job, men holde et lille parti et sikkert sted. Hvis der sker noget og du har brug for flere cementmørtel, hjælper dette dig med at opnå en eksakt match hurtigt.
  • Husk på, at områder som toppen af badekarret og bunden af din backsplash caulk og ikke injektionsmørtel. Endnu forseglet injektionsmørtel beskytter ikke fliserne fra vandskader samt caulk og tillade fliser til at falde ned.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com