Hvordan man vælger isolering til dit hjem

February 4

Hvordan man vælger isolering til dit hjem

Isolering for dit hjem kommer med mange fordele når valgt korrekt. For eksempel, kan vælge den rigtige isolering hjælpe forbedre dit hjems energieffektivitet, som kan drastisk skære på din varme og køling omkostninger hvert år. Som en bonus bliver luften i dit hjem også mere komfortabel for dig og din familie. Hvis du ønsker dit hjem for at være varm i de køligere måneder af året og cool under de varme sommermåneder, er kvalitet isolering lige sagen.

Instruktioner

Dyrknings de vigtigste typer af hjem isolering, der er tilgængelige. Glasfiber isolering viger ikke over tid, holder bugs og er let tilgængelige, men det har været forbundet med visse sundhedsrisici, herunder lungeskader og kræft. Stive skumisolering bestyrelsen er vandtæt og har en høj r-værdi og har flere typer at vælge imellem. Cellulose Isolering er miljøvenlig og let tilgængelige, men det kan være påvirket af fugt og bilægge over tid.

•Være meget opmærksom på r-værdi. Denne værdi betyder Isolationsmodstand til varme flow, og når du køber isolering, du vil finde typen med de højeste r-værdi. De generelt spænder fra omkring 11 til 38.

•Sørg for at se om isolering har en levetid opfyldelsesgaranti. Isolering er ikke typen produkt, der skal udskiftes ofte. Det skal udskiftes hvis det afgjort. Dem med en livstidsgaranti ydeevne er specialdesignet ikke at slå sig ned.

•Look af former for isolering, der er ikke-brændbart. Ikke-brændbart isolering er vigtigt at have i dit hjem til forebyggelse af skovbrande. Nogle typer af isolering er naturligt brandhæmmende og kræver derfor ikke kemiske behandlinger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com