Hvordan man vælger køkken emhætter

September 13

En madlavning vifte hood er en enhed, der er designet til at gå over din komfur eller køkkenbordet i dit køkken. Det indeholder en fan, der er brug for at sprede damp, røg og andre typer af luftbårne forhindringer, der er til stede, når du tilbereder. At vælge en række hætte er noget, der skal gøres omhyggeligt, som du vil få brug for at finde en, der passer til de bestemte dimensioner af dit køkken.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at finde de nøjagtige dimensioner af området i dit køkken, hvor din rækkevidde hætte skal installeres. Emhætter kommer i en række forskellige former og størrelser, så at kende disse dimensioner vil hjælpe dig med at finde en hætte, der allerede passer til det område, du har, i stedet for at omorganisere dit køkken til at rumme din nye vifte hætte.

•Indstil hvordan din ideelle vifte hood vil blive installeret i dit køkken. Nogle emhætter montere direkte på væggen, mens andre er designet til at montere nedenunder en eksisterende skab. Tage hensyn til det aktuelle layout af dit køkken. Hvis du har ingen skabene i dit køkken, skal du finde en hætte, der installeres på en anden måde.

•Find ud hvor udluftning på hætten er placeret. Udluftningshul på en madlavning vifte hætte kan være placeret i et par forskellige steder, afhængigt af hvilken type af hætte. Nogle luft ventilationskanaler er placeret på toppen af enheden, mens andre er på ryggen eller siden. Hvis du montering din hood nedenunder et skab, skal du vælge en række hood, der har sin vent i en anden placering end øverst på enheden.

Tips & advarsler

  • En række hood placeret over en ovn, der har en indbygget bageplade eller grill kan have brug for en større kapacitet og udstødning end en monteret over en standard kogeplade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com