Hvordan man vælger køkken kabinet farver

August 5

Hvordan man vælger køkken kabinet farver

Picking køkkenskab farver kan være en stor beslutning. Du kan have maling chips & farveprøver tapede over dit køkken. Da du vil sandsynligvis nødt til at male flere frakker, ønsker du at sørge for du får farve højre første gang. Der er intet værre end efterbehandling en diy-projekt, der tog flere uger kun for at opdage, at du hader det færdige resultat. Her er hvordan man vælge køkkenskab farver, som du vil elske for kommende år.

Instruktioner

•Basestationens dit køkkenskab farver omkring en subtil tema. Dette betyder ikke, at dit køkken skal ende med at ligne en tarvelig restaurant. I stedet følge af Trading Spaces designere & ser på mad eller blomster til din inspiration. Det kan synes som et køkken baseret omkring en citron ville være alt for lyse. Men hvis du skar en citron du vil bemærke, at der er mange toner af gul & selv hvid. Stop tænkning af en asparges som værende lige grønne & virkelig ser på de ting omkring dig for inspiration.

•Hold det neutrale. Når du er færdig maleri din skabene, vil du sandsynligvis aldrig gøre det igen. Så vælg køkkenskab farver, der vil arbejde med en masse forskellige stilarter. Denne måde, du plejer nødt til at genfremstille når din udsmykning følelser ændrer i et par år. Dette sikrer også, hvis du har brug at sælge dit hus sandsynligvis ikke behøver du at gå gennem alle at arbejde igen.

•Think af køkken kabinet farver en masse. Lys turkis kan være din yndlingsfarve, så det synes at være en fantastisk idé til slap det på skabene. Men du har sikkert mere skabsplads end du væg plads i dit køkken. Dette betyder at lyse farve vil være dominere en i rummet & det vil formentlig synes overvældende. I stedet, bruge en funky farve på vindue behandlinger, lys armatur eller få et nyt sæt af sjove retter.

•Åbn op magasiner. Normalt, hvis du forsøger en diy projekt, kan de udsmykning blade være nedslående. Alt synes alt for dyre og kræver et team af tømrere. Dog kan du sandsynligvis se, hvad de populære køkkenskab farver er. Dette er én ting, du kan faktisk råd til & emulere. En smuk maling farve koster den samme pris som en grim én.

Tips & advarsler

  • Hvis du stadig ikke kan vælge køkkenskab farver, gå til en klassisk hvid eller elfenben. Dette vil lyse op dit værelse & har været anvendt i de fleste udsmykning stilarter & gennem de fleste årtier.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com