Hvordan man vælger kroneformen

August 31

Tilføje krone støbninger kan forbedre udseendet og arkitektoniske detaljer af et værelse. Mest splinternye cookie cutter boliger, der kommer med kedelige firkantede rum med glatte vægge kan se anderledes ud fra de andre bare ved blot at tilføje disse dekorative dekorationer. Derudover kan krone støbninger bidrage til at øge værdien af et hjem. Det er vigtigt at vælge den rigtige type kroneformen til dit hjem. Forskellige stilarter eller dekorationer kalder for tilsvarende typer af crown Gulvlister. Med talrige typer at vælge imellem er her nogle nyttige tips til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Instruktioner

•Indstil stilen i dit hjem. Vælg den stil, der matcher den overordnede stil i dit hjem. For eksempel, hvis du har en victoriansk stil hjem vælge krone støbninger, der ville gå med at design. Mest victorianske æra krone støbninger har en masse indviklede mønstre og udskæringer. På den anden side, hvis dit hjems stil er moderne, kan du vælge krone støbninger, der har enkle linjer og meget få detaljer.

•Tag nogle prøver af krone støbninger fra designeren køb hjem og prøve dem i stil mod dine lofter og vægge.

•Vælg materialer. Der er krone støbninger lavet af træ, gips og plast (PVC). Forskellen er prisen, holdbarhed, vedligeholdelse og sværhedsgrad af installationer. Plast lister kan muligvis ikke duplikere nogle indviklede mønstre. Moderne innovationer kan dog oprette forme dine specifikationer af crown molding designs.

•Vælg størrelse baseret på højde og størrelse på dit værelse. Størrelsen af de krone lister, som du vælger bør stå i forhold til størrelsen på dit værelse. Et enormt rum med høje lofter vil se akavet med krone lister, der er for lidt eller for kort. I mindre lokaler, kan vælge større eller højere krone støbninger overmande rummet gør det mindre og ubalanceret. For at bestemme højden af crown molding, tillade 1 tomme af molding højde per fod af loftshøjde. For eksempel, hvis du har en 9-fods loftet, vælge en crown molding dvs 9 inches i højden.

•Vælg hjørne lister, der har den samme overordnede udseende af krone lister du vælger.

•Vælg farve finish, der vil gå med resten af træ omkring huset. Hvis du brugte hvid malet base lister, stol skinner og vindue møbellister rundt i huset, sikre at krone lister du vælger vil være færdige i samme nuance af hvid for sammenhængskraften.

•Mix og match Gulvlister. Du kan vælge crown molding tættere på din lofter for en victoriansk stil hjem ved hjælp af indviklede design og derefter tilføje flere lag af mindre lister i bunden for at tilføje karakter. Nogle af designene for de lavere møbellister er dentil lister eller reb Gulvlister.

•Vælg en stil, kan du muligvis tilføje finpudsning, som tilføjer metallisk farve eller guld og sølv bladre på Helleristningerne at gøre dem skiller sig ud.

Tips & advarsler

  • Forskning online, gå til hjem forbedring butikker, ser på crown molding kataloger eller spørge eksperterne til yderligere tips om hvordan man vælger en bestemt crown molding stil til dit hjem.
  • Krone støbninger af plastre er mere delikat og sværere at erstatte.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com