Hvordan man vælger laminat farver til køkken

November 28

Vælge en laminat farve til køkkenet er en kombination af personlige valg og smart redigering. Farven er altid påvirket af lys og omkringliggende farver, forårsager farve skal ændres afhængigt af det rum, det ses i. Laminater kommer i sådan en bred vifte af farver, mønstre og teksturer at vælge kan være skræmmende og frustrerende. Forberedes kan hjælpe med at indsnævre mulighederne og lede øje mod de bedste laminate valg. Teksturer og mønstre bør overvejes at hjælpe skjule normale slitage af laminatet.

Instruktioner

• Indsamle prøver af finish i køkkenet---gulvbelægning, maling, kabinetter, tekstiler. Hvis en inspiration stykke blev brugt til køkkenet---en tekstil, et maleri, et sted---omfatte et foto eller en prøve af det så godt. Samle fotos af apparater og belysning turneringsplaner bliver brugt.

•Opret en prøve design bestyrelsen ved hjælp af en stiv mat bord og dobbelte stick tape eller lim stick til at vedhæfte de indsamlede elementer til bestyrelsen. At arrangere og vedhæfter elementerne vil give alle en kortfattet udsigt over hvad der sker med farve i køkkenet.

•Decide hvilken rolle laminat farven bør spille i køkkenet miljø: dominerende, støttende eller set som en accent.

•Tag prøven bord langs når shopping for laminat farver. Gøre nogle laminat valg ved hjælp af overflade prøver/tekstiler eller fotografier som udgangspunkt. Bede om prøver af de laminater, der ser lovende.

•Se laminater sammen med den anden slutter i den faktiske køkken. Se dem som en gruppe i den eksisterende lettere tilgængelige og i det placering og fly (vandret, lodret), hvor de vil blive brugt. Se dem på steder, hvor slutter naturligt møde---træ kabinet, væg, backsplash, køkkenbordet.

•Hvis en eksisterende laminat er på plads, blokere farven ved at placere en barriere af hvid klud mellem de eksisterende laminat og de nye valg eller male en 12 tommer firkantet prøve af væg maling på skumkerne eller krydsfiner (prime krydsfiner først at opnå en repræsentativ prøve) og laminat prøven anbringes på eller imod eksemplet maling.

•Fjernelse farver, der ikke fungerer godt ved at forlade laminater i sted og sammen med de andre finish for et par dage. Komme ind og ud af rummet i løbet af dagen og aftenen og tillade den første reaktion at opstå. Fjerne den afviste laminate(s), omarrangere, hvad der er tilbage og fortsætte indtil rigtigt er valgt.

Tips & advarsler

  • Husk, varme, lyse eller mørke farver kan visuelt skrumpe et værelse. Cool, lys farver vil gøre rummet eller objekt laminatet er anvendt til at føle større.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com