Hvordan man vælger laminat trægulv

January 6

En gulvbelægning opdatering ændrer hele udseendet af rummet. Træ laminatgulve tilbyder et billigere alternativ til reelle trægulve. Det kræver mindre vedligeholdelse og håndterer fugt bedre end sin ægte træ modstykke. Det er også mindre tilbøjelige til at ridse eller plette på grund af den beskyttende finish. Træ laminatgulve er dybest set et billede af ægte hårdttræ lamineret af en hård, gennemsigtig belægning for at beskytte det. Billederne er forskellige i hele gulve til at skabe et mere naturligt look. Denne indstilling for gulve varierer meget i kvalitet, med højere kvalitetsindstillinger ser mere realistisk.

Instruktioner

•Decide hvor meget du ønsker at tilbringe på projektets laminatgulve. Faktor i omkostningerne til installation, hvis du planlægger at leje en entreprenør til at installere den.

•IDENTIFY de områder hvor du planlægger at installere den laminatgulve. Overveje trafikmønstre i rummet. En høj trafikområde har brug for en højere kvalitet laminat trægulv der vil holde op til at bære. Kigge efter en laminat gulve, der er lavet til at modstå tunge trafik.

•Consider fugtighed i rummet. Hvis du planlægger at bruge laminat gulve i et badeværelse eller køkken, vælge en, der holder godt på fugten. Nogle gulve modtager ekstra behandling for at modstå fugt.

•Decide på hvilken type installation du foretrækker. Indstillingerne omfatter snap sammen stykker eller sektioner, der skal være limet sammen. Limen tilføjer et trin i processen, men normalt betyder en bedre forsegling mellem brikkerne.

•Decide på farve og stil af laminatgulve. Der er mange muligheder for at kopierer forskellige typer af trægulve samt forskellige pletten farver. Overveje finish på andre træ overflader i rummet, og vælg en laminat farve og træ korn, der matcher.

•Sørg for kvaliteten af den træ laminatgulve. Kig efter et segl fra den nordamerikanske Laminat Gulvbelægning Association (NALFA). Seglet angiver, at den laminatgulve opfylder funktionskravene til ting som resistens over for indflydelse, slid, pletter og lys. NALFA skal udføre de test før et produkt kan fortjene. (Se Reference 2).

•Spørg om den garanti, der følger med hver laminatgulve indstilling. Overveje, hvor længe du vil leve i hjemmet og hvordan garantien linjer med denne tidsramme.

•Narrow ned valg til den, der bedst passer til dine behov og dit budget.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com