Hvordan man vælger linje spænding vs lavspænding forsænket lys

October 9

Forsænket belysning, et lys i en lille alkove i væg eller loft, er også kendt som accent belysning. Disse typer af lys køre dit hjem spænding system, kaldet netspændingen, eller på deres egne lav spænding system med en transformer. Begge systemer har fordele og ulemper, så behovene i dit hjem vil hjælpe dig med at beslutte at vælge imellem.

Instruktioner

•Decide hvordan lys du ønsker dit hjem forsænket lys til at være. Lavspændingssystemer faktisk har lys, der er dobbelt så lyse som normale hus lys af den samme effekt, da de er mere kompakt. For lysere lys, vælge en lav spænding system.

•Vælg hvis du ønsker lysdæmpere på din forsænket belysningssystem. Lysdæmper lys vil køre på din linje spænding system med regelmæssig lysdæmpere installeret. Lavspændingssystemer har brug for en ekstra lysdæmper installeret for hvert lys på linjen.

•Vælg typen af lys du vil bruge i din forsænket belysning. Netspændingen kører på 120 watt, mens lav spænding kører på 12 watt. Det betyder lav spænding pærer vil tage mindre energi end vil linje spænding pærer så godt.

•Decide hvor meget lyd du ønsker dit lys at gøre. Da en lav spænding system skal en transformer til at køre, gør det ekstra støj. Transformeren kan nynne eller buzz. Netspændingen har ikke dette problem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com