Hvordan man vælger slange-ende sprinklere

July 7

En slange-ende sprinkler, vand fordeling enhed, der er knyttet til slutningen af en haveslange, er ofte mere praktisk end en underjordisk automatiseret græsplæne kunstvanding og sprinklersystem. Slange-ende sprinklere er let at flytte rundt og bekvemt justerbar til adresse specifikke havevanding behov. Men med mange valgmuligheder for utallige programmer, hvordan du vælger, hvad der er bedst for din have? Her er tips til at tage med dig, når du går på indkøb.

Instruktioner

•Study din haven layout. Hvis du får en slange-ende sprinkler til vand din græsplæne, anslår det område, du skal dække. Skal du også vand en haven seng? Du vil kræve en slags sprinkler til vand et stort område af plænen og en anden til vand en lille haven seng.

•Kontrollér sprinkler's dækningsområde. Etiketter på slange-ende sprinklere vil sige hvor vidt og bredt vandspray vil nå--fra små til ekstra store. Få en, der nøje matcher dine området dækning krav, så du ikke behøver at holde bevægelige sprinkler til vand alle områder af din græsplæne og haven.

•Kontrollér den sprinkler vand pres krav. Nogle sprinklere kræver højt vandtryk til at levere deres optimale stream. Hvis din vandtryk i hjemmet er lav, kan du betale ekstra for en højtydende sprinkler, der ikke vil være i stand til at levere sin bedste. Hvis din vandtryk er høj, kunne bare en stærk sprinkler tilstrækkeligt vand din hele forhaven.

•Kontrollér sprinkler's funktioner. Nogle slange-ende sprinklere pulsere og nogle feje 270 grader, mens andre spray overhead som en fan. Nogle er statisk; nogle har justerbar afstand og rækkevidde. Nogle er lagt på græsset, mens andre er sat i jorden. Vælge de bedste adresse, dine behov.

•Vælg den mest omkostningseffektive enhed. En fuld dækning slange-ende sprinkler kan være dyrere, men det vil spare dig besværet med at skulle flytte sprinkler til vand hele plænen. På den anden side, hvorfor købe en dyre fuld dækning sprinkler hvis du virkelig har brug for bare en kort eller mellemlang rækkevidde enhed for uregelmæssigt formet haven?

Tips & advarsler

  • Slange-ende sprinklere omfatter håndholdte dyser, tryllestave og sprøjter. Disse er ideelle til blomsterbede, der kræver særlige vandflow, vinkel og varighed.
  • Husk, at du vælger slange-ende sprinklere til at arbejde med din haveslange. Være sikker på din slange og sprinkler tandem kan nå alle områder af haven, at du har brug for til vand.
  • Bemærk at pulserende slange-ende sprinklere er støjende, som kan være en gene for dig og din familie eller kæledyr.
  • Overveje at vedlægge din slange-ende sprinkler til en automatisk tidtager hen til undgå over vanding og spild.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com