Hvordan man vælger tæppe størrelser

December 12

Hvordan man vælger tæppe størrelser

Uanset om du har gulvtæppe, fliser, træ eller laminat gulve i dit hjem, kan du tilføje en område tæppe. Tilføjer et område tæppe til ethvert rum er en måde at tilføje tekstur, farve og sort til dit design. Med mange figurer, størrelser, farver, mønstre og materialer til at vælge fra, kan nogle finde det svært at vælge, hvilke område tæppe at tilføje til et hjem. Du vælger hvilken størrelse af tæppe til at få, men er det første og vigtigste skridt i at købe en område tæppe til et værelse.

Instruktioner

•Look på møbler i rummet hvor du gerne vil sætte en område tæppe. Læg mærke til hvor mange stykker af møbler og tilbehør (rammer, ure, spejle) er "maskuline," hvilket betyder kvadratiske eller rektangulære med skarpe kanter. Læg mærke til hvor mange stykker af møbler eller tilbehør i rummet er "feminine," hvilket betyder rund eller oval form. Beslutte om du vil have dit tæppe at være feminin eller maskuline baseret på andre stykker i rummet. For eksempel, hvis du har en feminin sofabord men maskuline sofaer og stole, bør du føler gratis at gå begge veje med område tæppe. Hvis alle dine møbler er maskuline, men kan du beslutte at tilføje et feminint touch til rummet med en runde område tæppe eller holde det helt maskuline med et rektangulært tæppe. Kvindelighed kan altid tilføjes med mønstre og farver af tæpper og tekstiler, så ikke føler sig presset til at gå den ene eller den anden.

•Hvis størrelsen er vigtigere end mønster for udformningen af dit værelse og du ikke har valgt et mønster, men gå videre til trin 3. Hvis du har valgt mønsteret og det er en fed mønster, som store, lyserøde roser der dækker dens helhed, kan du gå med en mindre tæppe størrelse, fordi en fed mønster kan overvælde udformningen af rummet.

•Efter at vælge dine møbler layout, måle område af plads mellem møblerne, hvilket betyder forsiden af sofaen foran på sofaen hele rummet eller fra forsiden af sofaen til underholdningscenter, og så videre. Tilføj 2 inches på hver side til at oprette en afbalanceret føler. For eksempel, hvis du har en sofa på begge sider af et rum, ville du måle fra sofaen til sofaen og tilføje 4 inches. Så du ville måle anden vej, stol til underholdningscenter og tilføje 4 inches til denne måling. Hvis du kun har møbler på den ene side af rummet og væggen på den anden, ikke mål hele vejen til væggen. Foregive du har en anden sofa der og måle hvor der vil være eller bruge en vinkelret stykke møbel som tegn på hvor du skal stoppe måling.

•For en spisestue tæppe, planlægger at sætte et område tæppet direkte under spisebordet. Måle længden og bredden af bordpladen. Et område tæppe til en spisebordet bør være en af to størrelser: enten kun et par inches større på hver side end længden og bredden af bordpladen (nok så forbenene af stolene sidde på tæppet, når de er skubbet) eller størrelsen af det komplette tabel med stolene trak ud nok til en voksen mand at blive siddende. Stolene bør ikke bliver fanget på kanten af tæppet, når nogen forsøger at skubbe i stolen.

•Measure fra begyndelsen af gangen til ende og måle bredden af gangen hvis du vælger en størrelse for en runner tæppe. Mål ikke væg til væg. I stedet forlade 2 eller 3 inches af plads i mellem tæppe kant og væggen.

•Decide som tæppe måling er tættest på dine behov og runde til det nærmeste måling til at finde hvilken størrelse tæppe er rigtige for dit space. Runde op til nærmeste målingen altid hvis du vælger en runde tæppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com