Hvordan man vælger tagdækkere

March 19

Hvordan man vælger tagdækkere

Du arbejder hårdt på at sætte et tag over hovedet. Så når at tag har bogstaveligt talt brug for arbejde, ønsker du at ansætte de rigtige mennesker til at gøre det. Alle tagfirmaer vil fortælle dig, at de er de rette personer til jobbet, men ikke vildledt. Bruge lokale ressourcer, lave en liste over kontrahenter, samle priskalkulationer og interviewe entreprenørerne, selv før de beslutter, hvem vil løse dit tag.

Instruktioner

•Kontrollér, en liste over attributter, du vil i en tagdækning entreprenør. Hovedpunkter bør omfatte hvor godt kontrahenten kommunikerer med sine klienter, kvaliteten af arbejde, evne til at opfylde deadlines, pris, hvordan invasive arbejdet er til kundens privatliv og livskvalitet, og, naturligvis, kvaliteten af arbejdet.

Respektive lokale venner, familie og naboer om tagdækning arbejde de har haft gjort for nylig. Første-persons mund-til-mund rådgivning fra pålidelige kilder er et meget kraftfuldt værktøj, når du vælger en Tagdækker. Sørg for at spørge dem om point på din liste.

•Visit din lokale handelskammer for at samle en liste over lokale tagdækkere. Du skal arbejde med en lokal Tagdækker fordi hendes omdømme er på linjen i lokalsamfundet.

•Opkald better business bureau eller besøge deres hjemmeside. Kontrollere for eventuelle klager eller kommentarer vedrørende listen over entreprenører du akkumulere. Hvis en himmelråbende klage eller ros kommer op, Bemærk det.

•Opkald din liste over tagdækkere og opfordre dem til at foretage et skøn. Få flere estimater og sammenligne omkostningerne.

•Whittle listen ned til et par udvalgte tagfirmaer ved hjælp af rådgivning og pris citater du har samlet. Udelukke ikke de dyrere tagdækkere på dette punkt.

•Interview af tagfirmaer. Du ønsker en sikker og upbeat entreprenør, der er glade for at arbejde på dit hjem. Stille dem spørgsmål; look for hurtige og grundige svar. Bemærk det indtryk du får fra hver enkelt.

•Decide som entreprenør til at ansætte. Kan ikke altid leje den entreprenør, der opkræver mindst og ikke fejl værdi til en høj pris. Vejes alle de oplysninger, du har indsamlet i processen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com