Hvordan man Wire Downlights ind i en belysning kredsløb

March 21

Hvordan man Wire Downlights ind i en belysning kredsløb

Ledningsføring en down-lys ind i et eksisterende belysning kredsløb er en fantastisk måde at tilføje belysning til et område uden at tilføje en switch. Et godt sted til at tilføje en down-lys ville være et værelse hvor der er eksisterende inventar og switche, men du ønsker at tilføje mere lys til accent til en møbler stykke eller væg kunst eller område. Køkken øer og nook tællere er også meget populære steder at tilføje down-lys for at supplere den eksisterende belysning. Down-lys er perfekt til at projicere lys præcis hvor du ønsker det.

Instruktioner

•Undersøg dit hus circuit breaker box og Find den breaker, der styrer den eksisterende belysning kredsløb du forstærke. Hvis afbryder er 20 amp skal du bruge #12-2 romex wire til din jumper ledninger. Hvis din breaker er kontrolkabler skal du #14-2 romex. Slukke den breaker, der styrer de kredsløb, du skal arbejde på.

•Measure og skæres en åbning i loftet for den nye down-lys armatur. Fjerne armaturet, der er tættest på den nye down-lys placering. Hvis det er forsænket kan du fjerne pære for at nå de skruer, der holder det på plads rundt inde i dåsen. Fjern skruerne og enten skubbe forsænket dåsen i loftet eller trække det gennem hullet og lade det hænge ned ind i stuen. Du skulle nu have adgang til boksen elektriske gennem hullet hvor dåsen var.

•Installer nye romex kabel fra den eksisterende lys stativ til den nye placering, ned-lys. Hvis din tilføjer mere end én ned-lys tilføjes en jumper ledning mellem hver enkelt. Hver jumper ledning har en sort, en hvid og en nøgne kobber jorden.

•Sæt alle nøgne og grøn, hvis nogen, jorden ledninger sammen i hver placering. Fastgør alle sorte ledninger sammen i hver placering. Fastgør alle hvide ledninger sammen i hver placering. Installer den nye down-lys armatur.

•Udskift alle armaturer, pærer og trims og drej på afbryderknappen.

Tips & advarsler

  • Forsænket ned-lys er nemt at tilføje. De kan blive hooked og hænge gennem hullet skåret du for at installere dem. Efter alle er forbindelser lavet, bare skubbe armaturet i hullet, fastgøres støtte klip og installere trim og pære.
  • Altid deaktivere parameteren breaker, der leverer strøm til kredsløbet du arbejder på at undgå elektriske stød.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com