Hvordan man Wire en 12 Volt Generator med en Regulator

June 1

Generatorer giver nem, pålidelig backup strøm når du mister elektricitet på grund af strømudfald og spidsbelastninger. Typisk drevet af en lille motor, give generatorer inkonsistente spænding, der kan resultere i sporadiske service til din elektriske enheder. Problemet løses ved at tilføje en ekstern spændingsregulator. Regulatoren styrer mængden af strøm produceret af generator, ændre den svingende aktuelle i en lind strøm. Denne kontrol beskytter dine apparater og drevet af generatoren samt generatoren, selv-enheder.

Instruktioner

•Drej off generator ved hjælp af parameteren beliggende i frontpanelet.

•Sæt den regulator power kabel til 12-volt-stik på panelet generelt af generatoren. Bekræfter du brugte de korrekte spænding output. Afhængigt af producenten, kan generatoren har mange flere stikkontakter designet til forskellige spændingsniveauer. Strøm fra generatoren vil strømme gennem regulator til de relevante apparater.

•Indstil knop på generator til 12 volt, hvis nødvendigt. Nogle generatorer er udstyret med en justerbar knop i kontrolpanelet, som skal indstilles til regulator til at arbejde ordentligt. Hvis du ikke angiver generator og regulator til den samme spænding, kan du beskadige din generator.

•Plug jordet forlængerledningen til passende output-stikket på din spændingsregulator. Kør snoren ind i dit hjem, og Tilslut det til passende appliance eller anordning. Slå generator.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com