Hvordan man Wire en 220V tørretumbler

June 22

Hvordan man Wire en 220V tørretumbler

Ledningsføring tørretumbler kræver, at have det rigtige stik, således at du er i stand til at forbinde til 220 volts tørretumbler outlet. Ældre-stil tørretumblere har tre-gren ledning stik, mens de nyere modeller har en fjerde wire og gren. I stikket fjerde wire/gren, som er en dedikeret jordledning, blev tilføjet for sikkerhed for at forhindre eventuelle elektriske risici til brugeren.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til tørretumbler forretningen på panelet hovedafbryder. Breaker for tørretumbler forretningen bliver en topolet 220 volts breaker. Henvise til afbrydere mærket layout i cover døren på panelet.

•Locate outlet for tørretumbleren. Afgøre, om outlet er en tre - eller fire-slidset outlet baseret på antallet af huller i tænderne fra plug til at glide ind i. Købe en tørretumbler stik fra din lokale hardware butik til at matche antallet af slots på forretningen, enten en tre - eller fire-gren ledning.

•Tag panelet på bagsiden af tørretumbleren til at få adgang til power blokken hvor netledningen er tilsluttet. Bruge en skruetrækker til at fjerne skruerne og panel og sæt dem til side til senere re-forsamling. Adgangspanelet vil være ved siden af hvor ledningen går ind bag på tørretumbleren.

•Sæt ledningen til strøm blok på tørretumbleren. Power blok vil have et sæt af tre til fire skruer og vil være mærket for at angive, at det er hvor den tørretumbler netledning er tilsluttet.

Hvis du vedhæfter en tre-gren ledning: vedhæfte den røde og sorte ledninger til to skruer og den hvide ledning til center skruen. Stram skruerne ned på ledningerne.

Hvis du vedhæfter en fire-ben ledning: fjerne jorden remmen, der er tilsluttet center skruen på power blok og den grønne grundstødning skrue på rammen af tørretumbler ved siden af power blok. Brug en skruetrækker til at fjerne det. Vedhæfte de sorte og røde ledninger til to skruer, den hvide ledning til center skruen, og den grønne ledning til den grønne skrue på tørretumbler er rammen.

•Sæt adgangspanelet tilbage på plads og indsætte en skrue i hvert hul og stramme dem ned.

•Line op tænderne på tørretumbleren slutte med stikkontakt og Indsæt eller trykke på stikket i en stikkontakt.

•Drej tørretumbler er circuit breaker tilbage til positionen on. Tænd tørretumbleren og teste for operation.

Tips & advarsler

  • Aldrig arbejde på elektriske stik eller udtag med magt stadig kører selvom ledningsføring, da dette kan resultere i elektrisk stød.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com