Hvordan man Wire en 240-Volt elektrisk Baseboard varmelegeme

May 23

Baseboard ovne er et meget populært valg til opvarmning af en bolig i koldere klima områder hvor central varme og air ikke er nødvendig. Baseboard varmeapparater kræver 240 volt til at fungere og er forbundet med en stor nok størrelse ledning, som 12-2 gauge wire, til vil håndtere belastningen og operere sikkert. Når du er færdig, vil du have en nyligt kablede varmelegeme, som giver varme til hele familien.

Instruktioner

•Drej den vigtigste strømkredsen breaker ud i panelet service. Med en skruetrækker, fjerne skruerne holder panelet dækslet over boksen tjeneste panel. Sæt den til side.

•Drill et hul ind i væggen bag i venstre side af ovnen, ved hjælp af borehoved boremaskine og 1/2-inch. Hvis baseboard varmeren er allerede på plads, løft det den montering klip og sæt den til side.

•Drill et hul i den øverste plade af væggen direkte over placeringen af baseboard varmelegeme. Feed på ROMEX kabel, fra loftet ned på væggen til det borede hul. Har en assistent pull omkring 6 inches af wire ud af hul, som du fodrer den mur ned.

•Når den resterende ende på ROMEX kabel ned et eksisterende hul sammen med de eksisterende kabler, der kører ind i panelet service. Har assistent trække omkring 2 til 3 fødder kabel ud af forsiden af panelet service som du fodrer den ned gennem hullet.

•Forbered enden af kablet i panelet service ved Stripning off omkring 14 inches af den ydre isolering ud kablet. Adskille de tre ledninger inde og strip 1 tomme af isolering fra hver af de to isolerede ledninger.

•Locate en åben 220 volts circuit breaker i panelet service. Indsæt den sorte ledning under en af skruerne på afbrydere og den hvide ledning under de resterende skruer og spænd dem ned. Rive en 2-tommer stykke af elektrisk tape og pak det omkring den hvide ledning som en påmindelse om, at denne tråd er varmt. Vedhæfte den nøgne, eller jorden, wire til jordforbindelse strimmel i bunden af panelet service.

•Udskift dækslet over panelet service og stramme hver skrue ned med skruetrækker, sikre det på plads.

•Strip omkring 6 inches af den ydre isolering ud i slutningen af kablet på varmelegemet. Strimmel 1 tomme af isolering ud hver isoleret ledning.

•Sæt ledninger til varmelegeme ved først at skrue panelet service på bagsiden af ovnen. Slide den nøgne, eller formalede ledning under den grønne skrue på varmelegeme ramme og spænd det ned. Find de to sorte ledninger inde i panelet service. Tilslut hver af disse to sorte ledninger, en til den hvide ledning fodring fra panelet service, og den anden til den sorte ledning. Forbinde dem ved at sno enderne af ledningerne sammen, og så vride en wire møtrik på enden, for at sikre forbindelsen.

•Udskift tjenesten panel på bagsiden af ovnen og fastspænd skruerne ned. Vedhæfte varmelegeme til montering klip på væggen for at holde det på plads. Hvis klippene, der har brug for montering, derefter bruge skabelonen inkluderet med varmelegeme til at markere steder på væggen og skrue klippene på plads til at montere baseboard varmelegeme.

•Drej magt tilbage på på panelet service. Tænd ovnen og justere den indbyggede termostat til at teste for varme.

Tips & advarsler

  • Aldrig udføre noget arbejde inde i panelet vigtigste service eller på eventuelle elektriske ledninger uden første at slukke al magten. Kontakt med elektricitet kan resultere i alvorlig skade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com