Hvordan man Wire en afrimning elektronisk Timer

April 19

Hvordan man Wire en afrimning elektronisk Timer

Frost gratis køleskab går ind i en periodisk afrimning. Når i afrimning, kompressor og fordamper blæseren slå fra, og en radiator i fordamperen kommer og smelter frost på fordamperen. Afrimning start og varighed styres af en elektronisk afrimning timer. Når afrimning timeren mislykkes, frost fortsætter med at bygge på fordamperen. Frost blokerer strømmen af luft og forårsager inde i køleskabet til at varme op. Med et par enkle trin, kan du wire deforst timer selv.

Instruktioner

Hvordan man Wire en afrimning Timer

•Tag køleskabet, og Find den elektroniske afrimning timer. Nogle timere er beliggende i fresh food rum nær den kolde kontrol, det eneste spor vil blive et lille hul stort nok til at holde en skruetrækker i at fremme cyklussen. Nogle er placeret på bagsiden af kompressor rum, mens andre findes i front, bag sparkeplade.

•Fjern gamle afrimning timer. Med en skruetrækker, fjerne de to skruer, montering timer i køleskabet.

•Tag ledninger fra afrimning timeren. Der er fire ledninger, og de kan være i en plug blok, eller de kan være kabelforbundet individuelt med stik på terminaler. Hvis kablet separat, skal du notere som wire kommer ud hvilken terminal, og fjerne dem med nål næse tænger.

•Installer den nye elektroniske afrimning timer. Det er bedst at bruge en præcis udskiftningsdel, som afrimning forudindstilles, men der findes universelle afrimning timere. Hvis du bruger en universel, er der to knapper til indstilling af tid mellem cyklusser, og længden af cyklussen.

•Når du bruger en universel afrimning timer, cyklus intervaller og procestid ifølge fabrikantens krav. Hvis disse oplysninger ikke er tilgængelige, prøv otte timers afrimning kredsløb, med en 20 minutters varighed.

•Reconnect ledninger på samme måde, de kom ud. Hvis ved hjælp af en universel afrimning timer, kan det være nødvendigt at bruge en adapter til stikket i forbindelse. Hvis ledningerne gå separat, forsigtigt bøje terminaler to, fire og tre i en lille vinkel med nål næse tænger, at give plads til at sætte ledninger på. Terminalerne vil være nummereret.

•Plug køleskabet tilbage i, og kontroller for operation.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com