Hvordan man Wire en Alpine højttaler

April 4

Alpine Electronics producerer en bred vifte af højttalere i forskellige modeller og størrelser og til forskellige applikationer, herunder marine højttalere. Talerne deler en fælles ledninger ordning og metode, så vide, hvordan man wire en Alpine taler vil tillade dig at wire andre Alpine højttaler. Der er faktisk meget lidt variation blandt mærker af højttalere, så når du har kabelforbundet en Alpine taler, vil du være klar til at håndtere næsten ethvert projekt, højttaler-ledninger.

Instruktioner

•Grasp slutningen af højttalerkabel du tilsluttet din Alpine højttaler og trække fra hinanden de første 2 til 3 inches af de to separate fører af højttalerkabel.

•Undersøg højttalerkabel for bly, der er markeret med en serie af "+" markerer på isolering omkring wiren. Dette er den positive bly.

•Tag 1/2-inch af isolering fra udgangen af hver af højttalerkabel fører, ved hjælp af et sæt af wire strippere.

•Sæt cylindrisk åbningen af et dias stik til den nøgne ende af positive højttalerkabel føre. Crimp stik op på ledningen med en crimp værktøj. Sted cylindrisk åbningen af et dias stik til den nøgne ende af andre højttalerkabel føre. Crimp stik op på ledningen med en crimp værktøj.

•Slip den flade ende positive højttaler wire bly lysbillede stik ind under fanen flad terminal markeret "+" på bagsiden af højttaleren. Placere andre kundeemnets dias stik på andre terminalstikket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com