Hvordan man Wire en batteri Bank, der virker

January 16

Hvordan man Wire en batteri Bank, der virker

Ledninger et batteri bank, der arbejder kræver efter et enkelt mønster. Et batteri bank er en gruppe af genopladelige batterier forbundet i serie, anvendes i de fleste off-grid kraftsystemer, som vind eller sol elektriske generatorer. Batterier kan få ganske dyrt, hvis ikke forvaltes ordentligt, varig langt mindre end deres otte - 12 års levetid, så du altid bruge den mindste batteri bank muligt. Strække livet af dine batterier ved opladning bank til fuld kapacitet en gang om ugen. Batterier kører under deres maksimale kapacitet for lange perioder ikke før. Konsultere en alternativ energi ekspert for rådgivning om korrekt inverter til at bruge og andre faktorer, der bidrager til dit system batteri størrelseskrav.

Instruktioner

•Arrange batterier i nærheden af inverter, to rækker af tre batterier på begge sider af det. Arrangere dem, så de positive bly på frekvensomformeren er ved siden af de positive kundeemner på nærmeste batterierne på begge sider. Det samme for negative føre på inverter, denne gang den negative batteri fører at være tættest på den inverter negative bly.

•Ledning batterier i serie, positivt føre på inverter til positive batteri terminalerne på hver side. Derefter wire den negative terminal på det første batteriet til den positive terminal på andet, og den negative bly på andet til positiv kundeemnet på tredje. Gentag denne proces for rækken af batterier på den modsatte side, negative til positive, negative til positive.

•Ledning inverter's negative føre til negative batteripolerne på begge sider. Næste, wire positive til negative, positiv til negativ på den ene side, så positiv til negativ, positive til negative på anden siden.

•Tilslut den sidste negative terminal på den første række af batterier til den positive terminal på den anden række af batterier, begge på venstre side af inverter. Dette afslutter alle forbindelse på venstre side.

•Ledning den sidste negative terminal på den første række af batterier til den positive terminal på den anden række af batterier i højre side. Dette er den sidste forbindelse i serien. Denne konfiguration er for fire grupper af tre to-volt batterier, hver med en rating på 450 amp/timer; systemet spændingen for hele banken er 12-volt på 900 amp/timer kapacitet.

Tips & advarsler

  • Gå til freesunpower.com/battery_designer for en handy værktøj komplet med illustrationer til forskellige konfigurationer med batteri.
  • Forsøg ikke at forbinde et batteri bank uden at gøre alle forskning først. Konsultere en ekspert, hvis der er ethvert aspekt af det system, du er i tvivl om.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com