Hvordan man Wire en Central Air termostat

November 10

Hvordan man Wire en Central Air termostat

Køb og ledningsføring en programmerbar termostat er en nem måde at spare penge uden at erstatte din klimaanlægget eller ovn. Denne artikel vil detalje trin for trin, hvordan du installerer og wire en ny digital termometer for at udskifte en gammel termometer.

Instruktioner

•Den første skridt er at fjerne din gamle termometer fra dens montering spot på væggen. Alle mærker af termometre er forskellige, og hvis du har en af de gamle dial-typer, bare pop ud dækslet med hånden og du skal kunne se, hvor det er skruet ind i væggen. Med den relevante skruetrækker, fjerne alle skruer.

•Nu din gamle termometer bør kun være fastgjort til væggen med de ledninger, der forbinder det til din ovn og klimaanlægget. Der bør være fire til fem ledninger fastgjort til din termostat i forskellige farver. Bemærk, hvor hver ledning er tilsluttet og kigge efter en etiket ved siden af hvert forbindelse. De fleste termostater wired som følger:Rød wire-RcGrøn-GHvid-WGul-Y

Med en skruetrækker, Løsn skruerne at holde ledningerne på plads og fjerne hver ledning, en ad gangen, være omhyggelig med at flytte hver af vejen før du starter en ny.

•Nu kan du fjerne din nye termostat fra emballagen og installere den. De fleste kommer med en monteringsbeslag, der bør være skruet på væggen først, med ledninger løb gennem. Følg de instruktioner, der kommer med termostat til at installere mount. Mest bare at du skal bore et par skruer i væggen.

•Nu at din mount er sikkert og ledningerne er gevind gennem, du kan vedhæfte ledningerne til termostaten. På bagsiden af din nye termostat, og du bør se de samme terminaler som din gamle termostat. Du bør se terminalerne mærket Rc, G, W og Y.Tilslut din ledninger som følger:Rød wire-RcGrøn-GHvid-WGul-Y

•Nu alle du skal gøre er at tilslutte din termostat til beslaget du skruet fast på væggen og du er færdig! Nyd komforten i dit hjem samtidig sparer penge og hjælpe miljøet!

Tips & advarsler

  • Brug et vaterpas for at sikre din termostat monteret niveau.
  • Vær forsigtig ved omgangen med ledninger! Mens de er ikke høj spænding og ikke skadelige, de kan give dig et chok!
  • Vær omhyggelig med ikke at lade nøgne rører ledninger hinanden, mens du har termostat ud af væggen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com