Hvordan man Wire en døralarm

September 5

Det er bare plain god mening at sikre indtastning af dit hjem eller forretning så godt som muligt. Døren alarmer er en fantastisk måde at gøre dette. De bruger sensorer, der registrerer når en dør er åben og meddeler systemets centrale alarm hub. Installation af døralarm selv er en fantastisk måde at spare penge, da det ikke er for svært at gøre. Elektriske ledninger er involveret, som du bliver nødt til at skjule ved at skjule det under et tæppe eller tæppe.

Instruktioner

•Vælg en alarm kit, der har mindst én dør alarm sensor forsamling. Fastgør døren sensor montering på døren og dørkarmen, ved hjælp af de skruer, der følger med enheden. Den typiske forsamling består af to dele: en magnet, der går på døren og en magnetisk sensor, der går på dørkarmen. Hvis bagsiden af døren kan ses, skjule sådan som gennem et vindue eller sidelys, placere sensoren i bunden af døren til bedre det fra visningen.

•Sæt magnet del på selve døren, direkte overfor sensoren og står over for. Bore tilsvarende huller og sæt skruer for begge dør alarm enheder. Magnet, selv behov for nogen ledninger, bare sensoren. Sæt alarmen wire i siden af døren alarm sensor, der er kun en port på sensoren og stikket skubber bare.

•Køre den ledning under et tæppe eller i fugen på et tæppe. Brug et fladt hoved skruetrækker eller spartel til at forsigtigt skubbe alarm ledning i sømmen hvor gulvtæppet møder muren. Fortsætte med at køre wiren, indtil den når den centrale alarm hub, findes i kit. Sæt ledningen i en af sensor-porte. Den korrekte port skal mærkes som sådanne, og stikket går hånden. Installere og power hub ifølge producentens anvisninger. Alarmen vil bede om din sikkerhedskode, indtaste koden og følge den på skærmen bliver du bedt om at aktivere døralarm. Døren skal være lukket, når dette er gjort.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com