Hvordan man Wire en GE tørretumbler Plug

November 18

General Electric Tørretumbler kommer leveres med kablet afbrudt. Dette tillader dig at korrekt ledning stik til dit hus. Ældre huse bruger en tre-strenget stikkontakt, nødvendiggør en tre-wire tilslutning, mens nyere huse kræver en fire-wire tilslutning. Hvis du installerer din tørretumbler dig selv, skal du tilslutte stikket som en af de sidste trin i installationen. Processen er enkel og kan gøres på få minutter. Alle nødvendige skruer vil være skruet ind i tørretumblerens terminal blok, hvilket betyder, at du kun skal bruge en stjerneskruetrækker til at fuldføre opgaven.

Instruktioner

•Tag Phillips skruer, der holder strømkablet dække i sted og Fjern dækslet. Forsiden vil blive placeret i bunden af den tørretumbler bagpanelet.

•Tag grønne skruen holder grundstødning remmen på plads. Hvis du bruger et fire-wire tilslutning, afbryde grundstødning rem og indstille den grønne skrue afsat til senere brug. Gør dette kun hvis du bruger et fire-wire tilslutning. Hvis du bruger en tre-wire tilslutning, forlade grundstødning rem og grønne skrue på plads.

•Skub trækaflastning beslag til sit slot i slutningen af power cord terminal på tørretumbleren. Skub enden af ledningen gennem stamme relief beslag.

•Tilslut den hvide neutrale ledning på magt ledning til midterste port på den terminal blok og skru den på plads. Forbinde de to varme ledninger på siderne af den hvide ledning til Søhandelshavne på terminal blok og skrue dem på plads. For en fire-wire tilslutning, Tilslut ledningen, grønne jordforbindelse jordforbindelse hul lige over stamme relief beslag og skru den på plads ved hjælp af den tidligere fjernede grønne skrue.

•Udskift strømmen ledning cover og sæt din tørretumbler i stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Fastspænd alle skruer forsvarligt for at undgå risiko for elektrisk stød.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com