Hvordan man Wire en køligere kompressor Fan

March 16

En køler kompressoren bruger en fan for at bo inden for dens temperatur driftsområde. En køler kompressor ændres lavtryks vapor kølemiddel til højtryks damp kølemiddel. Denne proces skaber varme, og uden en fan køligeres kompressor ture hurtigt sin varme-overload switch. Afhængig af model, en køler kompressor fan ledninger ind i det elektriske system med enten tre eller fire ledninger. To af disse ledninger indpasses i køligeres elektriske levering og de resterende wire(s) tilsluttes en kondensator.

Instruktioner

•Tag elektricitet til køleren. Hvis det sluttes til en væg, så tag køligere. Hvis de køligere hårdt ledninger i en afbryder, derefter slukke den kredsløb afbrydere mærket "Køligere".

•Undersøg køligere ventilatoren ledninger guide, fundet på siden af fan's boliger. Ledninger guide viser hver ledning isolering farve og deres funktioner; normalt mærket "Linje," "Fælles" eller "Neutral" og "Cap." Andre poster fundet på fan's ledninger guide omfatter fan's omdrejninger pr. minut (RPM), dens hestekræfter (HK), drift spænding (VAC), dens amp uafgjort (A) og fan rotationsretningen. Bemærk VAC rating.

•Følg ledninger fra blæseren motor til de køligere elektriske service boksen, og åbne boksen med den rigtige skruetrækker, ofte en 1/4- eller 5/16-inch hex-head skruetrækker. Den elektriske service boks indeholder køligere kondensator og kontaktor.

•Skub fan's kondensator wire(s), normalt dækkes med brun isolering, på den kondensator terminal(s). En kondensator ligner en metal cylinder med wire terminal afslutter sin top. Hvis ventilatoren indeholder to kondensator ledninger, derefter skubbe en ledning stik på hver kondensator terminal. Hvis ventilatoren indeholder en enkelt kondensator wire, så kig på toppen af kondensatoren. Skubbe ledningen ind på terminalen markeret "Fan." Kondensatorer, der service både ventilator og kompressoren har tre terminaler, mærket "Fan," "Herm" og "Com." "Herm" terminal fører til kompressoren, og "Com" terminal fører til de køligere fælles eller neutral terminal.

•Tilslut fan wire mærket "Hot" at kontaktor. Højspændings ledninger, der indtaste køligere forbinde siden af kontaktor, kaldes de input side. Kompressoren og de andre højspændings elektriske dele oprette forbindelse til anden siden af kontaktor, kaldet output side. Hvis blæseren har 120 VAC rating, derefter slut "Hot" ledningen til output side af kontaktor. Hvis blæseren har 240 VAC rating, derefter slut "Hot" ledningen til den kontaktor output terminal, der ikke har en wire, der fører til den kondensator "Com" terminal.

•Tilslut fan wire mærket "Neutral." Hvis blæseren har 120 VAC rating, skal du følge den ledning, der træder køligere, men ikke oprette forbindelse til kontaktor, og fastgøre den til terminalen det forbinder til. Hvis blæseren har 220 VAC rating, derefter Tilslut ledningen til den kontaktor output terminal, der har en ledning, der fører til den kondensator "Fælles" terminal.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com