Hvordan man Wire en ny afsætningsmulighed til panelet Breaker

April 26

Hvordan man Wire en ny afsætningsmulighed til panelet Breaker

Ledningsføring en ny stikkontakt direkte fra dit hjem breaker panel er at foretrække at tilføje forretningen til et eksisterende kredsløb. Trække en ny ledning fra stikkontakten til breaker panel er lidt mere arbejde, men det er værd den ulejlighed at undgå overbelastning eksisterende ledninger. Elektriske ledninger skal gøres ordentligt for at undgå skader og elektriske brande. Den nationale elektriske kode etablerer standarder for husstanden ledninger. Ved standardisering farvekoder for elektriske ledninger, gør koden korrekt tilslutning af en ny outlet en levedygtig opgave for en boligejer.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen, som du vil bruge til at forbinde ledningen du løb fra den nye stikkontakt til panelet breaker. Kontroller, at strømmen er slukket ved at placere en af kredsløb testeren sonder på circuit breaker terminal, samtidig placere andre sonden på neutral buss bar. Neutral buss bar har mange hvide ledninger tilsluttet til den. Hvis tester lys, kredsløbet er hot. Kontroller, at afbryder er fuldt ud i "off" position og retest. Hvis anden-testen mislykkes, skal du kontakte en elektriker.

• Tilslut den sorte (hot) ledning fra stikkontakten til terminal på afbryderknappen. Strip 5/8 tommer af isolering ned wiren. Skub den nøgne ende af wiren under skrue terminal. Stramme skruen for at klemme wire på plads.

•Tilslut den hvide (neutrale) ledning til den neutrale buss bar. Neutral buss bar er tilsluttet neutral føringen fra den elmåler, og er isoleret fra kabinettet. Strip isolering ud i slutningen af kablet. Skub det ind i enhver Tom terminal på neutral buss bar. Stramme terminalen.

•Tilslut nøgne (jorden) ledning til jorden buss bar i panelet. Jorden buss bar er skruet direkte til metal kabinet. Stramme wiren på plads som i det forrige trin.

Tips & advarsler

  • Kontroller ledninger du bruger svarer breaker. Generelt, 15-amp kredsløb er kabelforbundet med 14-gauge eller tungere wire, mens 20-amp kredsløb bruger 12-gauge eller tungere wire.
  • Vær sikker på at korrekt mærke alle afbrydere på dit panel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com