Hvordan man Wire en ny konstruktion hus

December 22

Hvordan man Wire en ny konstruktion hus

Ledninger et nyt hjem kræver streng overholdelse af elektriske sikkerhedsstandarder og observation af nationale og lokale bygningsreglementer. Fordi risikoen for en elektrisk brand fra fejlbehæftet ledning er høj, tillader nogle områder ikke en licensfri boligejer at wire sit eget hus. I dette tilfælde kan du stadig kunne wire dit hjem, hvis du gør det under ledelse af en autoriseret elektriker. I andre områder, især i landdistrikter steder, er du fri til wire dit hus. Sørg for at du har myndighed til at gøre det, før du begynder.

Instruktioner

Før du kører ledningen

•Fastsætte en ledningsdiagrammet eller leje en elektriker til at tegne en til dig efter du har fået clearance at wire dit hjem og du har fået en kopi af din lokale bygning kode for ledninger. En ledningsdiagrammet viser placeringen af breaker box og stien af ledninger til hvert udtag.

•Sæt outlet, switch og armatur bokse til studs. Dette er det første skridt i ledninger, og det finder sted, efter at du ramme væggene, men før du installerer isolering. Kontrollere lokal kode for den minimumafstanden mellem stikkontakter. I almindelighed, flere forretninger du har, det sikrere dit hjem.

•Indstil hvormange stikkontakter og afbrydere vil køre på et kredsløb. Igen, Lokal kode kontrol dette i de fleste områder, men normalt, seks stik pr. en 110-referencespænding kredsløb er tilladte i et levende område, samtidig med at så få som to pr. kredsløb er standard i et køkken, hvor apparater bruger flere watt.

•Hav en elektriker kontrollere diagrammet hvis du tegne det selv.

•Drill huller med en 1-tommer bit midt i knopperne hvor dine ledninger vil rejse.

Startprocessen ledninger

•Indstil dit breaker box i et område, hvor du kan nemt få adgang til det i fremtiden. En ufærdig placering i en kælder eller et bryggers er ønskeligt. Vælg den korrekte strømstyrke for din breaker box, normalt 200 ampere til en mellemstor hjem.

•Sæt roll af wire ved siden af breaker box og begynde at trække wire efter diagrammet til den nærmeste stikkontakt eller omskifter til hvert kredsløb. Vær opmærksom på at visse apparater - køleskab, Mikrobølgeovn, ovn og ovn--er udstyret med en 220 volts stikkontakt og kræver tilsvarende wire. Spørg en elektriker, hvis du har spørgsmål.

•Klippe wire efter det strækker sig gennem din første stik på hver kreds. Forlade et par inches til at arbejde med senere. Start en ny ledning fra at forretningen til den næste på diagrammet. Gentag denne proces med hver switch og outlet, efter diagrammet omhyggeligt.

•Brug wire strippere til at fjerne den ydre plast belægning fra enderne af ledningerne og vedhæfte dem, efter anvisningerne på kassen, på hver outlet, stativ eller switch.

•Purchase og installere indstille de enkelte kredsløb for hver ledninger. Disse skal matche strømstyrken i ledningen og formålet med forretningen. Fejle på siden af forsigtighed, hvis du er i tvivl om et bestemt kredsløb og installere en med en højere lasteevne for sikkerhed.

•Køre den din nonelectrical ledninger--såsom kabel, tv eller telefon--efter de elektriske ledninger er på plads.

Tips & advarsler

  • Henvise til individuelle diagrammer til wire tre-vejs afbrydere. Disse diagrammer komme i boksen.
  • Forsøg ikke at wire dit eget hjem, medmindre du har arbejdskendskab til elektriske kredsløb. I det mindste, konsultere en autoriseret elektriker til at føre tilsyn med arbejdet og til at gennemgå dit diagram.
  • Aldrig splice ledninger mellem forgreningsdåser. Den største årsag til brand fra fejlbehæftet ledning opstår med splejsning fejl. Hvis du kører fra wire i en væg, trække det hele stykke og bruge et nyt stykke, der er lang nok til at nå samledåsen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com