Hvordan man Wire en PS2 tastatur Adapter

September 2

Visse online spil til Sony PlayStation 2 tillade dig at bruge en fuld størrelse QWERTY tastatur til at udføre forskellige kommandoer. Disse spil sløre grænsen mellem en hjem konsol spil og et spil udviklet til PC. Før du kan bruge tastatur vedhæftet fil til din PS2, du er nødt til at sørge for har den perifere enhed været korrekt kablet i din konsol.

Instruktioner

•Look på stik for enden af kablet, der er forbundet til din PlayStation 2 tastatur til at fastslå, hvordan det skal være tilsluttet systemet. Nogle PlayStation 2 tastaturer har en plug, der er identisk med en regelmæssig PS2 controller. Disse stik bruger en af de forreste controller indgange på konsollen. Andre har et USB stik der bruger en af USB-indgangene på bagsiden af konsollen.

•Sæt din PlayStation 2 keyboard til din PlayStation 2. Sæt stikket i en af USB-indgange på bagsiden af konsollen, hvis du har et USB-tastatur. Sæt stikket i spiller 2 controller input på forsiden af konsollen, hvis tastaturet har en controller input.

•Drej på din PlayStation 2 og Indsæt spillet du ønsker at spille. Vend spillets sagen og se på oplysningerne i teksten til at finde ud af, om et spil er kompatibel med tastatur tilbehør. Hvis spillet bruger PS2 tastatur vil dette være angivet på bagsiden af sagen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com