Hvordan man Wire en Solar gitter-Tie Inverter

May 13

Hvordan man Wire en Solar gitter-Tie Inverter

Omdanner sollys til elektricitet til magten din husholdningsapparater ikke kun sparer du penge, men er art på planeten. En måde at konfigurere en solar power system i dit hjem er ved at forbinde direkte til lysnettet elnettet, der giver dit hjem med elektricitet. I gitter-tie, vil eventuelle overskydende genererede magt fodret tilbage til elnettet og afspejles i din energiregning. På tidspunkter med lav sol, kan ekstra strøm trækkes fra elnettet. Power inverter er kernen i dette system.

Instruktioner

•Ledning gennem strengene af din solpaneler i en combiner boks, der indeholder afbrydere for hver streng. Boksen combiner type og størrelse af breakers du har brug for afhænger af antallet af solpaneler installeret.

•Installer en jævnstrøm Afbryd switch hvor kablerne fra sol-array ind i huset.

•Fix en metaloxid varistor (MOV) på tværs af jævnstrøm bus (en bus er en fælles elektriske forbindelse mellem flere elektriske enheder). En MOV er bruges til at beskytte kredsløb mod alt for store spændinger og øget væsentligt aktuelle. Dette vil mindske risikoen for en brand og beskytte systemet mod skader forårsaget af lynnedslag.

•Installer en jævnstrøm jorden skyld interrupter (breaker box). Denne enhed fungerer som et skæringspunkt og åbner kredsløbet, når den opdager en lækage aktuelle jorden fra jævnstrøm bus.

•Installer en power inverter. En inverter tager magten fra solpaneler, der er jævnstrøm, og ændrer det til vekselstrøm (AC). AC er typen af nuværende i mest husstand afsætningsmuligheder og er hvad de fleste apparater bruger. Med denne inverter, vil El din solpaneler producere automatisk reducere det beløb, der er leveret af elselskabet. Det fungerer kun, når netstrømmen er tilgængelige. Det synkroniserer automatisk sin spænding til linjen nytte. Hvis gitteret er nede, har inverteren til straks lukke ned.

•Installer en vigtigste service afbryde. Dette svarer til en breaker box, og giver mulighed for at frakoble strømmen af elektricitet mellem solsystemet og grid-drevne elektriske system.

•Endelig, forbinde vigtigste service afbryde til power grid meter og lysnettet distribution panel. Dette bånd din solenergi power system utility linjer og husholdningernes stikkontakter, henholdsvis.

Tips & advarsler

  • Fordi gitter-tie system er direkte forbundet med utility linjer, hvis lysnettet lukker ned dit system vil lukke ned for. Et lille batteri backup system, der er opkrævet af power inverter, kan give en alternativ energikilde, når elledninger ikke opererer.
  • Søge ekspertrådgivning inden omkonfigurere din elforsyning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com