Hvordan man Wire en telefonstik i et gammelt hus

September 3

Et telefonstik er den stikkontakt, som du tilslutter din telefon til at oprette forbindelse til en telefonlinje. De fleste gamle huse bruger telefon ledninger med en traditionel farvekode, der gør det muligt at bestemme den korrekte ledninger.

Instruktioner

•Undersøg type telefonledninger i dit hus. Et ældre hus har typisk en eller to par af telefonkabler, selv om nogle kan have op til tre par. Hvert par af ledninger er en enkelt telefonlinje, hvor én ledning er positive (tip) bly og den anden er negativ (ring) bly.

•IDENTIFY telefon ledninger efter deres farve. Linje én bruger grøn ledning til den tip og røde ledning til ringen, under forudsætning af din telefonledninger bruger de traditionelle farvekode. Line to bruger sort wire til tip og gul for ringen. Linje tre bruger orange ledning til den Aflæsse og blå ledning til ringen.

•Indstil de terminaler, du ønsker at forbinde telefonlinje til. Et telefonstik kan have op til tre par af terminaler (et par for hver telefonlinje), men ældre telefoner kan oprette forbindelse til kun én linje. Spore ledninger fra benene på bagsiden af telefonstikket til terminaler til at bestemme, hvilke to terminaler tilsluttes de to inderste ben på telefonstikket. Kald den terminal, der forbinder til venstre inderste pin terminal A og den terminal, der opretter forbindelse til den rigtige inderste pin terminal B.

•Vælg den telefonlinje, du ønsker at bruge, normalt linje én for et ældre hus. Strip isolering fra den sidste 1/2 tommer i begge ledninger for den pågældende linje. Wrap spidsen wiren omkring den terminal skrue terminal a og wrap ring ledning rundt terminal B. stramme terminal skruen terminal skruerne for at holde ledningerne på plads.

•Sæt din telefon stikket til at kontrollere, om en klar klartone. Hullerne i telefonstikket med huller i væggene og fastgør jack til væggen med skruer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com