Hvordan man Wire en to-trins omskifter for en fordampning køler

September 13

Fordampningsemissioner kølere er enheder, der bruger vand fordampning køle luften. Disse enheder kan bruges i boliger eller virksomheder. Ved at bruge vand som overførsel medium, er der ingen fare fra skrappe kemikalier, der vil skade miljøet. Disse enheder bruger mindre strøm end deres aircondition kolleger, fordi de har færre arbejdende dele. Den strøm, der kræves til at køre den fordampning køler pumpe er mindre end den, der kræves for at køre en kompressor. Kølere har normalt en to-trins switch, der kan brænde ud over tid og skal udskiftes.

Instruktioner

•Shut slukke strømmen til den fordampning køler på panelet vigtigste magt. Sørg for at den grønne jordledning af motoren er forbundet til fordampning køler jorden. Strip halv tomme af isolering ud i slutningen af den sorte hot wire fra strømkilden. Tilslut ledningen til den varme terminal (L1) af parameteren to-trins og stramme forbindelsen med skruetrækkeren.

•Tag røde ledning fra motoren og rute det over til de to-trins switch. Strip halv tomme af isolering ud i slutningen af denne ledning, og Tilslut den til lav hastighed terminal af parameteren.

•Tag sort ledning fra motoren og tilsluttes højhastighedsterminal af parameteren. De resterende terminal på switchen leverer strøm til fordampning køler pumpen. Tilslut den sorte ledning af pumpen til denne terminal. Tilslut alle de resterende hvide neutrale ledninger og binde dem sammen med en plastik twist hætte. Dette afslutter switch installationen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com