Hvordan man Wire en tøj tørretumbler netledning

January 6

Hvordan man Wire en tøj tørretumbler netledning

Elektriske tørretumblere typisk opererer på 220 volts strøm, og kan sættes op til at sætte i enten en 3-ben eller 4-prong stikkontakt. Forskellen ligger i hvordan ledninger er tilsluttet i tørretumbler er elektriske panel. En 4-wire ledning (forbundet til en 4-gren-stik) har en separat dirigent for jorden og de fælles linjer, hvor 3-wire ledningen deler disse to på én linje. I begge tilfælde kan du wire en tøj tørretumbler netledning ind i tørretumbleren i et par minutter med nogle fælles håndværktøj.

Instruktioner

•Tag tørretumbleren ledning fra det elektriske panel og trække tørretumbler fra væggen. Fjerne tørretumbler udluftningsanordning slangen, hvis det er nødvendigt at have nem adgang til det elektriske panel på bagsiden af tørretumbleren.

•Løsn skruen, der sikrer den elektriske panel cover til bagsiden af tørretumbleren, og Fjern dækslet til panelet.

•Løsn tre nødder på terminalklemmerne og grundstødningen skrue på kroppen af tørretumbleren, og fjerne de eksisterende elektrisk ledning forbindelser fra hver.

•Løsn de to skruer på trækaflastning holding wire i sted, og trække sig ud den gamle netledningen.

•Slip enderne af den nye power ledning i trækaflastning.

•Tilslut røde og sorte ledninger til to udenfor terminaler i de tre-terminal blok, og Spænd møtrikkerne låse på plads. Det er ligegyldigt om den røde eller sorte ledning er til venstre, så længe disse to ledninger er kun tilsluttet to uden for terminaler.

Hvis bruger en 4-wire ledning, Tilslut den hvide ledning til center terminal blok, og den grønne ledning til jordforbindelse skruen på kroppen af tørretumbleren. Spænd både møtrik på center terminal og skruen på tørretumbler kroppen til at fuldføre forbindelserne.

Hvis bruger en 3-wire ledning, slutte en No. 10 grønne grundstødning wire med løkke forbindelser mellem byens terminal og grundstødning skruen på kroppen af tørretumbleren. Placere den hvide ledning på midten terminal over den grønne ledning, og spænd møtrikken på center terminal, så spænd grundstødning skruen på kroppen af tørretumbleren.

•Stram to skruer på trækaflastning til sikre wiren.

•Udskift den elektriske panel dækning, og stramme skruen for at låse det på plads. Tilslut den tørretumbler udluftningsanordning, så stikket tørretumbler stikket i stikkontakten. Push tørretumbleren tilbage mod væggen, og starte tørretumbleren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com