Hvordan man Wire en tre-ben tørretumbler Plug

March 13

Hvordan man Wire en tre-ben tørretumbler Plug

Når du køber en elektrisk tørretumbler, er ledning for din tørretumbler købt separat. Tørretumbler forbindelser i boliger kan enten kræve en tre-ben eller fire-ben tørretumbler ledning på grund af ændringer i de elektriske krav. I nyere boliger tørretumbler beholdere skal være jordforbundet og kræver fire-ben tørretumbler snore, i ældre huse var disse beholdere ikke jordet. Vær ikke bekymret, hvis du flytter ind i en ældre hjem med en helt ny tørretumbler, du vil kunne wire en tre-gren ledning.

Instruktioner

•Tag elektriske adgangspanel ud af bagsiden af tørretumbleren ved at fjerne de skruer, der holder det på tørretumblerens bagpanelet. Adgangspanelet er en lille og mærket som den tørretumbler ledning elektriske forbindelse fjerner det giver dig adgang til terminalklemmerne.

•Skub terminalen slutter af tre-ben tørretumbler plug gennem stamme relief stik. Stamme relief stik holder tørretumbler snoren fast ind i bagsiden af tørretumbleren, så at det ikke kan trækkes fra den terminal blok ved et uheld.

•Tilslut tørretumbler ledningen til tørretumbleren. En tre-ben tørretumbler plug består af tre ledninger smeltet sammen med tre terminal forbindelser beliggende på den modsatte ende af stikket. Center terminal stik er den neutrale ledninger og i to ledningerne til højre og venstre for center wire er de varme ledninger. Brug tænger til at løsne og fjerne nødder fra terminaler på tørretumbleren. Skub center wire terminal stik på center terminal, skub de venstre og højre ledninger på de venstre og højre terminaler og erstatte nødder på terminalerne og spænd med tang.

•Udskift det elektriske adgangspanelet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com