Hvordan man Wire en ventilator i loftet til en eksisterende Outlet Wire

September 30

Hvordan man Wire en ventilator i loftet til en eksisterende Outlet Wire

Ledninger, en ventilator i loftet til en eksisterende kredsløb er lig ledninger andre elektrisk armatur, tilføjer undtagen bulk og vægten af fan lidt arbejde. De fleste fan kits kommer med monteringsbeslag, som passer på standard loft elektriske bokse, og derefter fan er monteret til beslaget. Det elektriske felt har forankres korrekt til et loft tværbjælke. Hvis du kan flytte boksen elektriske overhovedet, stoppe projektet og har en entreprenør, tjekke det.

Instruktioner

•Klippe effekt på kredsløbet boks, og sørg for at det er slukket. Sæt din stigen under det eksisterende loft fixture og klatre op til det.

•Fjern de skruer, der holder det eksisterende armatur med en skruetrækker, trække inventar væk og frakoble ledningerne for at få det gratis. Generelt, vil du nødt til at optrævle et lag af elektrisk tape, så Skru wire nødder. Forlade ledninger hængende fra det elektriske felt.

•Hold monteringsbeslag fra dit loft kit op til den elektriske boks, foring op skruehullerne. Fastgør beslaget med skruerne i fan kit og en skruetrækker. Trække ledningerne ned gennem midten af beslaget.

•Sæt fan sammen på gulvet, efter kit's instruktioner og samle alle dele bortset fra knivene. Gang fan boliger op ad stigen. Sæt den på toppen af stigen, så tæt at det elektriske felt, som du kan få det, så du kan forbinde ledningsnet. Nogle fan kits er designet til at tillade du midlertidigt hænge fan boliger fra en krog i holderen, mens du wire det.

• Tilslut den sorte ledning fra fan enhed til den sorte ledning fra det elektriske felt, og den hvide ledning til den hvide ledning. Forbinde dem med din wire nødder. Wrap forbindelserne i elektrisk tape.

•Twist nøgne kobber grundstødning ledning fra det elektriske felt til grøn grundstødning skrue i fan enheden, ved hjælp af dine hænder.

•Monter fan enhed til beslaget, ved hjælp af en skruetrækker og de medfølgende monteringsskruer. Vedhæfte loft fan blade, som instrueret i din kit. Tænd elektriciteten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com