Hvordan man Wire forsænket belysning

December 10

Hvordan man Wire forsænket belysning

Forsænket belysning er blevet meget populære i de sidste par år. Mange boligejere er blevet træt af at se deres belysning turneringsplaner hængende fra loftet. Høje mennesker nyde uhindret loft rum. Svaret på dette problem er forsænket belysning. Med forsænket belysning, elpærer er forsænket i loftet og de tager ikke overdreven plads. Forsænket belysning fjerner også de store hængende belysning stativ til listen over distraktioner i rummet.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til den eksisterende kredsløb på panelet vigtigste magt, der fodrer den eksisterende lys armatur. Med en skruetrækker, fjerne den lampen og fjerne plastik twist caps holde ledningerne sammen. Trække den sorte ledninger, hvide ledninger, og jorden ledninger af lampen ud over de eksisterende splejsning og indstille den lampen til side.

•Indstil og mark placeringen af hvert lys armatur ved hjælp af den skabelon, som kommer med lys installation kit. Sørg for hver lokation er mellem strøer ved hjælp af en stud finder.

•Anvend en gipsvæg så for at skære huller i loftet gipsvæg. Indsæt boliger gennem hullet, indtil den er sikker. Dette er for drywall monteret enheder. Strøer monterede enheder er for nye installationer, hvor loftet ikke er blevet installeret endnu. Den første enhed til at installere bør være den, der er tættest på den eksisterende lampen elektriske boks.

•Køre den et stykke på Romex ledning fra den eksisterende loft fixture elektriske boks til den første forsænket lys enhed. Strimmel 1/2-inch isolering ud af begge ender af de sorte og hvide ledninger. På de eksisterende lampen elektrisk box, Tilslut den sorte ledning på Romex kabel til den sorte ledning i splejsning og sikre det med en plastik twist hætte. Slut den hvide ledning på Romex kabel til den hvide ledning i den eksisterende splejsning og sikre det med en plastik twist hætte.

• Tilslut anden enden af Romex kablet til den forsænket lys enhed. Forbind de sorte ledninger, Tilslut de hvide ledninger sammen og forbinde grønt stel ledningerne sammen. Lave ikke sammenlægge plast twist caps endnu.

•Køre den et andet stykke på Romex ledning fra først forsænket lys til den anden forsænkede lys. Strimmel 1/2-inch isolering ud af begge ender af de sorte og hvide ledninger. På den første forsænket lys, forbinde alle de lignende ledninger sammen og tilføje en plastik twist hætte til hver splice. Gentag dette trin, indtil alle forsænket lys er kablet.

•Installer grænser på hver tænde og slukke for strømmen tilbage på. Teste lysene.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com