Hvordan man Wire LED lys i serien

August 18

Light Emitting Diode lys (lysdioder) er et stadig mere populære alternativ til traditionel elpærer. Deres lave strømforbrug, lang levetid, lav arbejdstemperatur og fysiske styrke overstiger de bedste forventninger til en traditionel lys. I modsætning til glødepærer pærer, lysdioder er polariseret og belyse kun når korrekt kabling. Tilslutning af LED lys i serien kræver en grundlæggende forståelse af elektricitet og evnen til at bruge en lommeregner.

Instruktioner

•Indstil spændingen i strømforsyningen. Lysdioder forbundet i serie hver forbruger nogle af de tilgængelige volt, forlader færre volt for de resterende lysdioder i serien. Den tilgængelige spænding derfor bestemmer antallet af lysdioder du kan linke i en serie kredsløb.

•Calculate det maksimale antal lysdioder ved at dividere batterispændingen af den fremskudte spænding (Vf) af de individuelle lysdioder. Den tekniske datablad for typen af LED vil tilkendegive den frem spænding. For eksempel, hvis de LED levering spænding er 3,4 volt, og batteriet er 24 volt, bruge syv lysdioder i serien fordi 24/3.4 = 7,05. Aldrig overstige den tilgængelige spænding. Når de kombinerede spænding af lysdioder er mindre end batteriets spænding, finde forskellen ved at fratrække den kombinerede LED spænding fra batteriets spænding. Optage denne værdi.

•Solder eller ellers vedhæfte et batteri clip til den ene ende af en ledning. Denne tråd vil oprette forbindelse til den positive side af strømforsyningen. Lodde det længere ben i den første LED til anden enden af ledningen. Den længere ben er altid den positive side af et LED. Lodde det resterende LED sammen i en linje, tilføje ledning mellem dem. Hvis det ønskes, og altid ledninger positive benet til det negative ben i de foregående LED.

•Solder en wire til negative benet af de sidste LED. Hvis den kombinerede LED spænding er præcis lig med spænding i strømforsyningen, tillægger anden enden af wiren et batteri clip og derefter forbinde begge batteri clips til batteriet til at fuldføre banen.

•Tilføj en modstand til kredsløbet hvis LED spænding ikke præcist svarer batterispændingen. Modstande forbrænde den overskydende spænding som varme. Find den aktuelle trukket af LED ved at læse de tekniske datablad. Opdele forskelle i spændinger, etableret i trin 2, af den nuværende i ampere LED. Svaret er værdien af modstand til at tilføje til kredsløbet. For eksempel, ville en spændingsforskel på 3 volt og en LED strøm af 0,02 ampere kræve en 150-ohm modstand. Vedhæfte modstand hvor som helst mellem den sidste LED-ben og negative batteriet terminal.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com