Hvordan man Wire loftsventilator Hampton Bay

April 11

Loft fans tjene som et aktiv for dit hjem miljøet. De cirkulerer luften omkring et rum, så du kan reducere omkostningerne til opvarmning og afkøling dit hjem. Desuden, de er stilfulde og tilføje et strejf af klasse til et værelse. Med de rigtige værktøjer er det ikke svært at wire loftsventilator Hampton Bay.

Instruktioner

Installere en Fan

•Installer en loft boks i den placering, hvor du ønsker fan, hvis du aldrig har haft en fan eller loft lys armatur i rummet før. Beslutte, hvor du ønsker det og mark placering med elektrisk box du agter at bruge ved at spore omridset på loftet med en blyant.

•Klippe et hul langs konturen af boksen med et nøglehul eller sabel så. Passe boksen ind i hullet, indtil den nederste kant passer flugter med bunden af loftet. Søm det til støtte.

•Shut ned magt til kredsløb fan vil bruge ved at vende kontakten til "off" position. Plads et stykke af elektrisk tape til at markere switch for at sikre, ingen ved et uheld tændes breaker, mens du arbejder på at kredsløb. Installere wire i den korrekte diameter, normalt en 12 gauge isoleret ledning. Skubbe et par inches af ledningen i boksen, nok til at skabe forbindelser til fan, og Tilslut anden enden til den eksisterende ledninger i loftet.

•Skub montering beslag op i loftet og sikre Monteringsplade til boksen med de to skruer, der fulgte med blæseren. Strip nok isolering fra både hvid og sort magt ledninger (ca ¾") så du kan sno dem sammen og cap sikkert med isoleret ledning nødder.

Erstatte en Fan

•Shut magt til kredsløb ud ved at slå afbryderknappen. Næste,

•Sæt den grønne jordledning på monteringsbeslag til grønne jord ledning i loftet og vride dem sammen stramt. Du behøver ikke at isolere denne forbindelse, fordi jordledningen er ikke live.

•Skub montering beslag op i loftet og sikre Monteringsplade til boksen med de to skruer, der fulgte med blæseren. Strip nok isolering fra både hvid og sort magt ledninger (ca ¾") så du kan sno dem sammen og cap sikkert med isoleret ledning nødder. Du kan også wrap forbindelser med elektrisk tape hvis du kan lide.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com